Ne demek istediginizi cok iyi anliyorum ama artik xenter dusunmektense bir sure Scrabeo keyifle surmeye bakin , sonucta Fuel economy ve Sport fonksiyonu olsun , genis bagaji olsun , 200 cc motoru olsun guzel bir motor kullaniyorsunuz. Bir italyan motor ureticisi ile Japon motor ureticisini scooter sinifinda karsilastirmak cok kolay degil. Xentera gelince sanirim 150 cc sinifinda eksiklik hisseden yamahanin uzun suren arastirmalar sonucu urettigi guzel bir motor . Tmax gibi ust sinif scooter ve hatta bazi ss modellerinde kullandiklari modifikasyonlari xenterda yamaha motor ve suspansiyonuna uygulamis . Sonuc ise fiyat olarak biraz digerlerine gore pahalida olsa. Ruhu olan bir motor cikmis ortaya . Cok keyifli surusu olan , aksesuarlari ile bir baska guzel olan bir motor .Arkadaslar yakit konusuna fazla takilmayin bence,xenterinizin yaz aylarinin bittigi son günlerde keyfini cikarin derim ben.benim scarabeo 3.3 litre civariyakiyor, sizin scooterlarinizin dahaaz yakmadi lazim.ulen benim scarabeo xentere göre daha artisi var ama nedir beni çeken xentere annamadim.ayran gönüllümüyüm neyim bilemedim.xenter kullanicilarina keyifli sürüşler dilerim.
Size scrabeo kullanan bir xenter fanatiği olarak teşekkür ediyoruz. Zaten forumda sarnırım iki kişiyiz . Bakalım seneye kadar bir artış olucakmı. İzmirde benim motorun aynısından bir arkadaşta daha gördüm ama sanırım forumlarla pek arası yok.Amacim scarabeoyu satip xenter almak degil aslinda.demek istedigim xenterinde scarabeo kadar albenisi var.hani kişinin karisi vardir ama gözü dişardadir, o hesap.scarabeonun bana göre xentere avantaji öncelikle bagaj ve ön cami olmasi.xenterda canta ve öncam 700 lira civari.güç olarakda üstün ayrica.scarabeonun lastikleri michelin olmasida arti.xenteri sürmek nasip oldu gayette keyifliydi.scarabeo olmadaydi alacagim scooter kesinlikle xenter olurdu.
kaza yapmadığı sürece bence sorun yaşayacağını sanmam..fren balataları debriyaj balatası filtresleri kayışı ucuz olduktan sonra zaten sık sık parça eskimeyeceği için kurye bile olsa..İmza bahsettiğin iki motorda kuryelik için biraz lükse kaçmazmı. Yazık yani. Xenter zaten sil bence listenden çünkü yok çantası
Yok ön camı derken sana pahalıya gelir. Kurye dediğine göre uzun yol yapıcaksın minimum 200 lük scrabeo al ama bilemedim yani
Parçası falan pahalı her iki motorunda . Doğru tercihmi bu motorlar bana garip geldi. İşin yollarda geçicek parçası ve bakımı ucuz bir motora yönelsen .
Izmirde xenter kullanan kimseler yokmudur ? Yolda hic karsilasmadim . Bir kac gundur motorun markasi ve fiyatini soranlarin sayisinda bir artis oldu umarim begenenlerde gidip alirlarda paylasim artar. Beyaz xmax ise izmirde her yerde saka gibi![]()