@skyytr Tesekkurler, bakalım henuz fikir asamasında bayiler falan kapalı bekliyoruz...
Gece kumanda panelinin isikli olmasi cok iyi dusunmusler

Cok yakin bir arkadasimda var ktm duke 200 daha yeni aldi , o yuzden yakindan inceleme sansim oldu , sehir icinde keyifle kullanabileceginiz , cok seri ve kaliteli bir motor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
neden değiştirmek istedim arkadaşın gazına geldim.malzeme kalitesine gelince iki motoru yanyana koy kendin gör.ayrıca hiç motorla ilgisi olmayan birinin vaov motora bak demesi o kişinin motordan anladığı anlamına gelmez hem sen kendin demişsin motorun arkası benimde hoşuma gitmiyor diye demekki kişisel bi görece değil genel bi kavram.motor güçsüz değil ama sym daha seri ayrıca motoru düz bi yolda denedim.SONUÇ türk insanı olarak bi marka takıntısı hakim genel olarak 17 yıllık motosiklet yaşantıma 15 motor sığdıran biri olarak 4 tanesi honda 5 tanesi yamaha idi sym nin bunlardan fazlası var eksiği yok :rendeer:
Zevkler ve Renkler tartisilmaz bence

Mesela ben sahsen motorumu almadan SYM fuardaki standini gezme sansim olmustu , bir modeli disinda diger scooter larinin tipini hic begenmedim. Ama dedigim gibi xenter cirkin ordek yavrusu diyenler bile var baska forumlarda ama bana gore cok spor gozuken ve guzel bir motor. On cam ve Arka top case ile bir baska oluyor.
Ben daha once Vespa ve Piaggio motor sahibi olmustum simdi ise bir yamaham var ve cok memnunum . Sizde Sym den memnunsaniz bence degistirmeyin ve hic gaza gelmeyin derim .
Zaten 200 cc lik bir motordan 150 cc bir motora gecmeyin onun yerine illaki yamaha istiyorsaniz Xcity veya Xmax e bakin derim . Benim bir sonraki motorum kesinlikle beyaz bir xmax olucak .