Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Sevgili Motosiklet Sever Dostlar Youtube Kanalıma Tüm Dostlarımızı Bekliyoruz..

[/COLOR]

arkadaşlar merhabalar. 2018 model xmax 250 ile bende dün itibari ile aranıza katıldım. motosiklet çok dengeli ve konforlu. birde az yakması çok iyi. nmax 155 ten geçiş yaptım. yakıt konusunda nmax i pek aratmayacak gibi duruyor. lastiklerim kötü durumda. yakın zamanda takım olarak değiştirmek istiyorum. araştırma aşamasındayım. anlaş tourneo veya winter grip taktırmayı düşünüyorum. aranızda kullanan iyisiyle kötüsüyle yorumlayacak olan varmıdır acaba ? birde lastik basıncınızı artçlı ve tek kişi kaç ps olarak basıyorsunuz ?

arkadaşlar merhabalar. 2018 model xmax 250 ile bende dün itibari ile aranıza katıldım. motosiklet çok dengeli ve konforlu. birde az yakması çok iyi. nmax 155 ten geçiş yaptım. yakıt konusunda nmax i pek aratmayacak gibi duruyor. lastiklerim kötü durumda. yakın zamanda takım olarak değiştirmek istiyorum. araştırma aşamasındayım. anlaş tourneo veya winter grip taktırmayı düşünüyorum. aranızda kullanan iyisiyle kötüsüyle yorumlayacak olan varmıdır acaba ? birde lastik basıncınızı artçlı ve tek kişi kaç ps olarak basıyorsunuz ?

Lastik basıncı kılavuzda yazdığı gibi olmalı. Artçılı ya da arçısız ön 29 psi, arka 33 psi.

tek kişi 90 kiloya kadar. ön:28 arka:32
Artçılı, ön:30 arka:36

df3a5fe2d3ee902701fc6ac0852649917156b03a.jpg

Tam forza alma arefesindeyken, bugün gördüğüm xmax ilanı düşüncelere sevk etti:

2017 X MAX 250 IRON MAX ( orj. sissybar dahil ) kazasız - 18.000 KM - 18.500 TL

Fiyat iyi mi ne dersiniz ?

Motosikleti
Forza 250
Tam forza alma arefesindeyken, bugün gördüğüm xmax ilanı düşüncelere sevk etti:

2017 X MAX 250 IRON MAX ( orj. sissybar dahil ) kazasız - 18.000 KM - 18.500 TL

Fiyat iyi mi ne dersiniz ?

O kilometrede iron max kazasızlar 22-23'den aşağı değil. İyi baktırmak lazım.

Haklısınız, bende öyle düşünmüştüm aslında, en iyisi sıfır alıp kafamızın rahat etmesi.

merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı.X-max 400 kullanıcısıyım 40 bine adım adım gelmekteyim malum ağır bakımları geliyor,
kafama takılan birşey vardı.Varyatör kayışlarının fiyatları çok abartı geldi bana ne bileyim 900 lira bir kayışa vermek garip geliyor.İnternette polinin sayfasında gezerken majesty 400 lerin kayış fiyatları 400 lira bu tarz kayışları taksak aynı verimi alamazmıyız ?

merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı.X-max 400 kullanıcısıyım 40 bine adım adım gelmekteyim malum ağır bakımları geliyor,
kafama takılan birşey vardı.Varyatör kayışlarının fiyatları çok abartı geldi bana ne bileyim 900 lira bir kayışa vermek garip geliyor.İnternette polinin sayfasında gezerken majesty 400 lerin kayış fiyatları 400 lira bu tarz kayışları taksak aynı verimi alamazmıyız ?
Bende 20 bin e yaklaştım. Ve sorunun cevabını bende merak ediyorum. Orjinal harici kayış takıp memnun kalan var mı diye.

Scooter kullanıcısı değilim ama naçizane tavsiyem; aktarma organlarında ucuza kaçmaya çalışmayın. Allah korusun kopup, parçalandığında çok çok çok fazla masraf çıkarıyorlar. Bu yüzden motosiklette ucuz ürünlere kaçmayın. Sonuçta iki teker üstündesiniz. Yanlış ve sert bir hareket düşmenize sebep olabiliyor.

Scooter kullanıcısı değilim ama naçizane tavsiyem; aktarma organlarında ucuza kaçmaya çalışmayın. Allah korusun kopup, parçalandığında çok çok çok fazla masraf çıkarıyorlar. Bu yüzden motosiklette ucuz ürünlere kaçmayın. Sonuçta iki teker üstündesiniz. Yanlış ve sert bir hareket düşmenize sebep olabiliyor.

Uyarında haklısın Angry peki orijinal harici derken polinin yada mitsuboshi gibi markalar içinde yine aynı mı düşünürsün?

Uyarında haklısın Angry peki orijinal harici derken polinin yada mitsuboshi gibi markalar içinde yine aynı mı düşünürsün?

mitsuboshi kullanıyorum.

orjinali ile birebir.

param çok dersen polini malossi tabiki olur yeterki gates veya bando nun dandik serilerini kullanma

1.5 yıl önce xmax 400 üme kayış değiştirdim,yamaha servisten orjinal kayışını aldım,poşetten çıkan kayış mitsuboshi markaydı,kayışı ben kendim değiştirdim

xmax 250 yeni kasa koltuk açma düğmesi sanırım kronik bir problem oldugu söyleniyor. eskiden düğmeye bastıgımda kendisi açılırdır. şimdilerde ise elle yardım etmem gerekiyor seleyi yukarı dogru kaldırmak için. daha önce başına gelen varmı ? servis garantiden düzeltiyormu ?

Koltuk altını çok doldurup kastırarak kapatmadıkça bu başıma gelmiyor. Gelince de normal düzene dönünce düzeliyor. Serviste uğraşmaya değecek kadar sıkıntı vermiyor benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar