Merhaba Sevgili Motosiklet Sever Dostlar Youtube Kanalıma Tüm Dostlarımızı Bekliyoruz..
[/COLOR]https://www.youtube.com/watch?v=F3JeP5MvnsA&t=335s
arkadaşlar merhabalar. 2018 model xmax 250 ile bende dün itibari ile aranıza katıldım. motosiklet çok dengeli ve konforlu. birde az yakması çok iyi. nmax 155 ten geçiş yaptım. yakıt konusunda nmax i pek aratmayacak gibi duruyor. lastiklerim kötü durumda. yakın zamanda takım olarak değiştirmek istiyorum. araştırma aşamasındayım. anlaş tourneo veya winter grip taktırmayı düşünüyorum. aranızda kullanan iyisiyle kötüsüyle yorumlayacak olan varmıdır acaba ? birde lastik basıncınızı artçlı ve tek kişi kaç ps olarak basıyorsunuz ?
arkadaşlar merhabalar. 2018 model xmax 250 ile bende dün itibari ile aranıza katıldım. motosiklet çok dengeli ve konforlu. birde az yakması çok iyi. nmax 155 ten geçiş yaptım. yakıt konusunda nmax i pek aratmayacak gibi duruyor. lastiklerim kötü durumda. yakın zamanda takım olarak değiştirmek istiyorum. araştırma aşamasındayım. anlaş tourneo veya winter grip taktırmayı düşünüyorum. aranızda kullanan iyisiyle kötüsüyle yorumlayacak olan varmıdır acaba ? birde lastik basıncınızı artçlı ve tek kişi kaç ps olarak basıyorsunuz ?
tek kişi 90 kiloya kadar. ön:28 arka:32
Artçılı, ön:30 arka:36
https://66.media.tumblr.com/d204529.../df3a5fe2d3ee902701fc6ac0852649917156b03a.jpg
Tam forza alma arefesindeyken, bugün gördüğüm xmax ilanı düşüncelere sevk etti:
2017 X MAX 250 IRON MAX ( orj. sissybar dahil ) kazasız - 18.000 KM - 18.500 TL
Fiyat iyi mi ne dersiniz ?
O kilometrede iron max kazasızlar 22-23'den aşağı değil. İyi baktırmak lazım.
Bende 20 bin e yaklaştım. Ve sorunun cevabını bende merak ediyorum. Orjinal harici kayış takıp memnun kalan var mı diye.merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı.X-max 400 kullanıcısıyım 40 bine adım adım gelmekteyim malum ağır bakımları geliyor,
kafama takılan birşey vardı.Varyatör kayışlarının fiyatları çok abartı geldi bana ne bileyim 900 lira bir kayışa vermek garip geliyor.İnternette polinin sayfasında gezerken majesty 400 lerin kayış fiyatları 400 lira bu tarz kayışları taksak aynı verimi alamazmıyız ?
Scooter kullanıcısı değilim ama naçizane tavsiyem; aktarma organlarında ucuza kaçmaya çalışmayın. Allah korusun kopup, parçalandığında çok çok çok fazla masraf çıkarıyorlar. Bu yüzden motosiklette ucuz ürünlere kaçmayın. Sonuçta iki teker üstündesiniz. Yanlış ve sert bir hareket düşmenize sebep olabiliyor.
Uyarında haklısın Angry peki orijinal harici derken polinin yada mitsuboshi gibi markalar içinde yine aynı mı düşünürsün?