2 hafta önce sabah gidiyorum bide baktım hararet tavan yaptı fan açmıyor.hemen çektim bi benzin istasyonuna,baktım ki su haznesinde gram su kalmamış,hah dedim bi bu gelmemişti başıma oda oldu.
aldım bi lt su koydum devam.forumdan devirdaim pompalarında sorun çıktığını okumuştum sabırsızlıkla sıranın bana gelmesini bekliyordum

ist.aradım sıfırı komple 100 euro ya yakın bi fiyat aldım.daha sonra göstermek için Süleyman Ustaya gittim,açtık devirdaim kapağını.önce yağ filan karışmadığını görünce conta sandık,tam sanayide conta kestirecekken suyun yukardan çıkıp alttan damladığını farkettik ve keçeleri de sökmek zorunda kaldık.biraz arama birazda tecrübeyle yenileri ile değiştirdik.antifirizi tamamlayıp çalıştırdığımızda fanın çok yukarda açtığını söyledi usta.sistemin havasını tekrar alıp denedik ama sorunun fan müşüründen olduğuna karar verdik.onuda değiştirip tekrar hava alma operasyanundan sonra heşey normale döndü.önceden fan kırmızıya 3-4 çizgi kala çalışmaya başlayıp kısa süreli kesik kesik çalışıyordu(ilk günden beri bu böyleydi)şimdi yarıdan 3 çiizgi sonra fan açıyor ve soğutana kadar kesmiyor.olması gereken bu şekildeydi normal bi araç gibi.merak ettiğim diğer 2006 x maxlerin kırmızıya yakın yukarda açtığını biliyorum ama rolantide radyatör fanının kesik kesik mi yoksa ibreyi düşürene kadar sürekli mi çalıştığını bilmiyorum.eğer diğerlerinde de bu durum varsa yüksek ısı zamanla keçeleri bozuyor olabilir mi?bozulan keçe 1 hafta gibi yatan motorda kaçırma eğlemi yapıyor olabilir mi?(bende öyle oldu)2005-2006 modellerin fan müşürlerinin derece ayarı dengesiz mi.?