çok teşekkür ederim yardımlarınız için![]()
3 firmanın kendi siteleri haricinde n11'de de mağazaları var. google'a isimlerinin sonuna n11 yazarak mağazalarına uşabilirsin. örnek: albaymotor n11 gibi.
Merhabalar,
Ben de artık köfte turlarında Tomygun'ın peşinden çat çat vites değiştire değiştire gitmek istediğim için scooter sürmektan vazgeçtim, zaten uzun zamandır işe gidip gelmediğim için benim için scooter gereği ortadan kalkmıştı.
Çok sevdiğim, bana hiç sorun çıkarmayan, tipik Japon sorunsuzluğunda, scooter aleminin kralı en çok satanı en sportifi xmax 250 motorumu satıyorum. Umarım karakaçan'ı benim gibi iyi titiz bakan biri alır. Kontağı çevir gez, keyfini çıkar, hiç bir sorunu yok. 100km'de 250 gr köfte yaktırıyor.
İlan linkini buraya bırakayım, köfte ısmarlayana satacağım: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-az-kullanilmis-temiz-xmax-250-1163074371/detay/
Merhabalar 3. Xmaximi aldim 12 mart itibari ile, bir sorum olacak 0km bayiden aldığım motosiklet elimi gidondan çekince sola çekiyor. Her türlü yolda oturuş pozisyonu olarak ta denedim ama değişen bir şey yok. 2 farklı yetkili servise gösterdim sorun olmadığını motosikletin gidonu birakmadikca düz gittiğini söylüyorlar, bir çok motosiklet kullandim ama ilk defa bu durumu yaşıyorum, bariz bir sola çekme var ama servisler normal diyor, virajda veyahut sağa kontra da bir sorun yok. Siz ce kafama takmayıp devam mı edeyim yolsa üstune mi gideyim bu durumun
bir tane daha 0 olmak üzere toplam 3 motosikleti de denedim 2024 model xmax 250 gidonu bırakınca sola çekiyor. Çok saçma yamahadan beklemezdim. Dominar 400 deki gibi kronik belli.
Bayi kafama taktigimi görünce 600km deki motosikleti satın aldığım paraya geri almayı teklif etti, yamaha kaplan motosiklet. Kendilerine teşekkür ederim burdan da emin oldum kronik olduguna
Bu motor D400den sonra keser mi insanı?Uzun yolda artçılı şekilde 120-125 in altına düzlükte düşmeden gidebilir miyim rahat rahat ?
Hız olarak belki tatmin etmez anlıyorum ama konfor olarak niye öyle dediniz?Gerçi dominarda da artçılı 120-130kmde bi duruyoruz
Sıfır almayacaksan 300 al 400e göre çok daha verimli motor.