Öncelikle faturama baktım bugün, heyecanla bakmamıştım . 17905 TL gibi ödediğim fiyattan daha düşük fatura edilmiş ilk fırsatta Maltepe Tuna Plaza Yamaha ya bu durumu soracağım.
Ödemeye ben gidemedim biraderi yollamıştım .Asıl satışı yapacak kişi yerine bir başkası karttan çekimi yapmış ve bu kişi satış sorumlusunu aramış ve sesi açık olan telefondan dışarıya çartırma felan demiş , ses dısarı gelincede karttan çekişi yapacak kişi telefon çekmiyor diye heyecanla telefonu kapatmış . Kardeşim yol seviyesi dükkanda benim avea telefonum full çekiyordu diyor .
Ne yalan söyleyim plaka ruhsat da zaten biraz pahalı yapıldı gibi geliyor gerçi fiyatlara çok hakim değilim bunu da galiba fazlası ile onlara hissettirdim.![]()
Merhaba, öncelikle motorun hayırlı olsun. Ben de senden iki hafta önce aynı motoru Yamaha İstanbul'dan aldım. Duyduğum kadarıyla bayiler düşük fatura bedeli göstermek karşılığında 250 TL'ye kadar indirim yapabiliyorlar. Yazdıklarından sanki sana indirim yapmış gibi fatura kestikleri ama liste fiyatından satış yaptıkları gibi bir anlam çıkıyor. Konuyu bayi ile görüşmeni tavsiye ederim. Neticede tahsil ettikleri tutardan düşük fatura kesmemeleri gerekir.
Plaka - ruhsat tutarı ise pahalı değil. Aşağı yukarı 400 - 450 civarında tutuyor. Ayrıca vekaletnameye de 100 TL civarı ilave para vermediysen ucuza bile gelmiş olabilir seninki.