İlginiz ve cavabınız için teşekkür ederim .Facebook linkleri malesef açılmadı . Ama sahibinden linki açıldı hem orjinaline çok yakın duruyor hemde fiyatıda fena değil . İstanbul Üsküdar da yaşıyorum . Önümüzde ki haftasonu muhtemelen gidip yerinde görürüm . Ve kalite hissini tam veriyorsa bunu alırım .
Bu demiri alsam bunun üstüne maxem cantayı yada kappa 37 NN i sorunsuz bir sekılde monte edebilir miyim ?
İbrahim beyi verdiğiniz numaradan aradım . Sağolsun ilgili biri belli ama biraz hevesi kırılmış müşterilerin çok fazla indirim talepleri yüzünden
Şimdilik elinde ürünler yok 15 gün sonra olabilir diyor . İki hafta sonra tekrar arayıp stok kontrolu yapacağım
Aşşağıya facebook da paylaştığım ve üsstteki sorularımın biraz daha geniş halini tekrar paylaştım . Daha iyi isteklerimi ifade ettiği için .
Merhaba Arkadaşlar
Motorsiklet sürücülüğünde yeni sayılırım .
1 Nisan Yamaha zammından 2 gün önce Maltepe Tuna Plaza Yamahadan 18150 tl ye xmax İronmax motorumu sıfır olarak almış bulunuyorum .490 Tl gibi plaka ve ruhsat masrafı ile motoruma kavuştum.
Size ve tecrübelerine bir kaç sorum olacak ve tavsiyelerinizi isteyeceğim .
Öncelikle faturama baktım bugün, heyecanla bakmamıştım . 17905 TL gibi ödediğim fiyattan daha düşük fatura edilmiş ilk fırsatta Maltepe Tuna Plaza Yamaha ya bu durumu soracağım.
Ödemeye ben gidemedim biraderi yollamıştım .Asıl satışı yapacak kişi yerine bir başkası karttan çekimi yapmış ve bu kişi satış sorumlusunu aramış ve sesi açık olan telefondan dışarıya çartırma felan demiş , ses dısarı gelincede karttan çekişi yapacak kişi telefon çekmiyor diye heyecanla telefonu kapatmış . Kardeşim yol seviyesi dükkanda benim avea telefonum full çekiyordu diyor .
Ne yalan söyleyim plaka ruhsat da zaten biraz pahalı yapıldı gibi geliyor gerçi fiyatlara çok hakim değilim bunu da galiba fazlası ile onlara hissettirdim.
Aslında iki yerde okuduğum olumlu yorum için bu bayiye gittim burdan 200-300 tl daha ucuza şatışı olan bostancıda daloğlu vardı.
Bu üç durum miğdemi bulandırmadı desem yalan olur .
Yamaha nın kendi topcase si oldukça pahalı herşeyi ile bana 1850 TL gibi bir fiyat verildi.
Yamahanın çanya yaşıyıcıcısı 530 TL internette onu alsam aldığım herhanği bir topcase uyarmı ?
Yada kappanın taşıyıcısı var 375 TL ye yine İrfan karaman işimli bir usta yerli üretim irf marka bir taşıyıcı yapmış onları inceliyorum ama 350 TL fiyatı var fiyatı rekabetçi gelmedi aynı fiyata kappa almak yada 150 tl daha verip orjinalini almak daha ağır basıyor.
Çanta olarak ise MAXEM SL-45 204 TL yada Kappa K37NN 420 TL arasındayım , gerçi kappa 300-350 olsa iyi olurdu.
Siz ne dersiniz orjinal taşıyıcı olıp bu çantalara mı bakmalı yoksa kappa yada irf marka taşıyıcı mı almalıyım .
Güvenlik konusunda ise 50-100 tl arası disk kilidine ek olarak 100-150 tl arası bir zincir işimi görür mü ? Kırılmaz zincir dıye Karaköy de satılan zincir varmış ne dersiniz önerir misiniz ?
Çok yeni olan şu yeni motorcuya bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .