"Best fuel economy in its class" yazan ojeli parmaklarını ya, kedi canını :cherry:
Şu cümleyi nerde görsem bi yüzüm gülüyor, motor bloğu komple altın yazsa bukadar sevinmem :mrgreen: :queen:
"Motosiklet pahalı bi spordur bu durumda sadece performansa bakarız" mantalitesinde olmaması güzel. Bazı karşılaştırmalar utanmasa, bu bundan 5km daha hızlı gider, sollar, hertürlü tokatlar... diyecekler apaçi stiliyler:
"Her 1 dolar karşılığında hangisi ne veriyor?" mantığı kafa yapıma birebir uygun olduğu için sevdim bu karşılaştırmayı :cherry:
"Her 1 dolar karşılığında hangisi ne veriyor?"
156 mı? 120 lerden bahsediyorlar. Motorunda modifikasyon mu var?KLX250 ile 156KM/h yaptım. Tek sefer topspeed deneme amaçlı. Bu motorların hiçbiri 120kmh üzerinde seyir etmeye uygun değiller.![]()
Dipnot: Yanımdaki YBR 250 nin kadran 146 gösteriyordu![]()
156 mı? 120 lerden bahsediyorlar. Motorunda modifikasyon mu var?
O motorun eski sahibi apaçi olduğundan hüseyinin altında coşuyo motor benim kaymakama bile kafa tutuyor :queen:156 mı? 120 lerden bahsediyorlar. Motorunda modifikasyon mu var?
Bence ikisi bırak kıyaslanmayı aynı cümlede bile kullanılmamalı :queen::queen:CRF ile KLX i bir yan yana göremedikki kıyaslayalım. Bir kere binebilsem CRF ye yazacam nedir ne değildir![]()
Bence ikisi bırak kıyaslanmayı aynı cümlede bile kullanılmamalı :queen::queen:
CRF ile KLX i bir yan yana göremedikki kıyaslayalım. Bir kere binebilsem CRF ye yazacam nedir ne değildir![]()