Dostum saolasın Allah sana da nasip etsin.Yoğunluktan anca foruma girebildim.Senin motordan hiç kullanmadım ama methini çok duydum herkes temizini bulabilirsen al diyo ama bana hiç denk gelmedi bi de eski motor olunca parça sıkıntısı olurmu acaba dedim hem insanlar bu tarz motorları genellikle dağda bayırda bozuk yollarda hoplayıp zıplamak için aldığından hem uzun süre kullanmayı planladığımdan 2. el almak bana uygun gelmedi.
Çok az mondial xtream 150 kullandım,100 km kadar motoran xf(diye hatırlıyorum)250 kullandım.senin motora hiç binmedim onun için karşılaştırma yapamıyacağım.mondiale çok binmedim ama kalkışı titreşimi hiç hoşuma gitmedi motoranınsa arka freni çok iyi ama ön kötü iyi durabilmek için mecburen arkayı biraz fazla sıkıyorsunuz bu da tekeri kaydırıyo,ağırlığı bizim motora göre fazla zaptetmesi daha zor,biraz daha alçak ve arka fren çok yukarıda tehlike anında sıkabilmek için üstünde tutarsanız kısa sürede bileğiniz ağrıyo aşağıda tutsanız ayağı yukarı çıkartana kadar ön freni basıyosunuz Allah dan güçsüz kaydırmıyo.bu durum suzukinin drz 400 ünde de var herhalde.benım motoru almadan önce korktum acaba bizimkilerde mi böyle diye ama Allah dan değilmiş yeri çok uygun ve yeri gelmişken frenler çok iyi aslında genel olarak motor her yönüyle çok iyi.
Dün 240 km de yedek işareti vermeye başladı hemen benzin aldım 30 tl lik benzın aldı,ilk aldığımda deliğin alt sınırına gelecek kadar doldurtmuştum gene aynı oldu hatta 29 da bırakmamak için biraz daha yukarı geçti.yedek depo 1.6 lt ama nerdeyse 2.5 lt varken yedeğe düştü anlamadım.Benzin tüketimi süper diğer 125liklere göre kuvvetli olduğu için daha çok yakar diyodum ama nerdeyse ybr kadar yakıyo.motor rodaj da olduğu için hala söyle istediğim gibi basıp esas gücünü ölçemedim 360 km oldu bitsin artık ya

Gezdiğim yerlerin fotolarını da ekleyecektim beceremedim kısa zamanda onları da eklerim inş KAZASIZ BELASIZ...