yamaha rx 135 rakip arıyoruz (eğlencelik başlık, silinecek az sonra)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yola çıktı geliyo tek tek tokatlıcak bizi sabaha kadar türkiye turu yaparak

tam züğürt tesellisi bununki kimsenın kendısını ciddiye alıp konyaya gitmeyeceğimi biliyor atıp tutuyor bizde zaten motor kullanmayı fazer de caponordda öğrendık ya hiç bir fıkrımız yok bu motor hakkında yazıyor paşam sonrada millet makara yapınca bozuluyor hakaret etmeye başlıyor madem o kadar inandığın bir makınan var bul konyada bir fazer ve ya bunun sınıfında bir makına koy you tube video yaz lınkı buraya görelım 4 sılındır bı makınaya 3, vites 10,000 d/d at 50 mt fark ondan sonra bende etek giyip you tube koyucam lınkıde buraya yazıcam bekara karı boşamak kolay

yaklaşık 20 dakikadır bu topiği okuyorum okuduğum topikte olan şu ben seni geçerim yok ben seni geçerim plakanı ver sonrası küfür yani ben bu nedene biraz anlamlı bir yazı yazdım :)

senin yarışa katılmaman hata usta zaten.. :cherry::queen:

ver coşkuyu.. :D

@hgunarbay

boşver abi milletin arayıp da bulamadığı bu kişiler...eğlensin millet...

yaklaşık 20 dakikadır bu topiği okuyorum okuduğum topikte olan şu ben seni geçerim yok ben seni geçerim plakanı ver sonrası küfür yani ben bu nedene biraz anlamlı bir yazı yazdım :)

abi aslında içimizde aklına mukayet olan bi sen varsın bizim vidalar hepten gevşedi kendimizi kaybettik o yüzden

sakın üstüne alınma ha

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig, kasabalı_45, t_u_runcu, Bicak, Prometheus, babaçi, exile, GKN, hayati, hgunarbay, fantazma, kenya, alp_tunay, giallorosso, BJK, bende_emre, kimi, garacava, lojistik, bbaday, ayhism, asphaltkowboy

Hani başrol oyuncumuz yok:queen:
Mete handro dan bahsetmek istiyorsan ben de onu diyecektim tam.Ağzımdan aldın valla bu işte bi iş var ya hadi hayırlısı

Evet eğlence bitti arkadaşlar :p

end.jpg
zuhahahah allah razı olsun mod.um vallahi sinir katsayım hayabusanın takometresı gibi artmaya başlamıştı isabet oldu :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi iyi geceler
aman kilitleyin scooterlerinizi yarın işe gideceniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
efsane geri döndü :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar