yamaha rx 135 rakip arıyoruz (eğlencelik başlık, silinecek az sonra)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GKN

anaamm:):queen:
çok hızlıymış bu arkadaş,
bende mondialimle gelebilirmiyim yarışa 130 basıyo benimki...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oradakİ Plakalar
Bİzdekİ Motorlar Ve Arabalar
Sikiyosa Yazin Plakanizi

donkey.jpg

kaç beygir bu kaç basıyo bunda da turbo varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sıkıyo ben yazamıyorum korkumdan arabamı da motorumuda

ya bu adamın işi gücü yokmu yoksa biraz salakmı forumda konuşulması uygun olmayan kelimeleri bilmiyor birde çıkmıış benim motorum seninkini geçer diye laf yapıyor bu tip internet sitelerinde forumlara katılanlar yazı yazanlar sohbet edenler motorlarını yarıştırmak için değil sadece bilgi alışverişi ve sohbet amaçlı olduğunu anlamamış motorun kültür olduğunu halen kavrayamamış biz bu tip insanlarla çok işimiz var biz halen daha neden arabalar ve diğer taşıtlar bize saygı göstermiyor diyoruz kendi kendimize aramızda bu tip insanlar olduktan sonra bunun değişeceğini sanmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
34 bhr 42
34 tb 9111

çok korkuyorum hala :)

ya bu adamın işi gücü yokmu yoksa biraz salakmı forumda konuşulması uygun olmayan kelimeleri bilmiyor birde çıkmıış benim motorum seninkini geçer diye laf yapıyor bu tip internet sitelerinde forumlara katılanlar yazı yazanlar sohbet edenler motorlarını yarıştırmak için değil sadece bilgi alışverişi ve sohbet amaçlı olduğunu anlamamış motorun kültür olduğunu halen kavrayamamış biz bu tip insanlarla çok işimiz var biz halen daha neden arabalar ve diğer taşıtlar bize saygı göstermiyor diyoruz kendi kendimize aramızda bu tip insanlar olduktan sonra bunun değişeceğini sanmayın

abi çok ciddi yaklaştın be yau :mrgreen: biz farkında değildik sağol :p

bu başlıkta ciddi takılmak yasaktır:wiinkk:

Abi o ne ya topic patlama yapmış valla :) Güle güle bi hal oldum Allah'da sizi güldürsün :)

Ama ciddi takılmak yasak kuralı devam etsin bi zahmet :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yandınız olm...Plakalarınıza bişey yapacak bu ......

Resimdeki 1 dp gcünde yani :queen:

dp (donkey power)

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig, kasabalı_45, t_u_runcu, Bicak, Prometheus, babaçi, exile, GKN, hayati, hgunarbay, fantazma, kenya, alp_tunay, giallorosso, BJK, bende_emre, kimi, garacava, lojistik, bbaday, ayhism, asphaltkowboy

Hani başrol oyuncumuz yok:queen:

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig, kasabalı_45, t_u_runcu, Bicak, Prometheus, babaçi, exile, GKN, hayati, hgunarbay, fantazma, kenya, alp_tunay, giallorosso, BJK, bende_emre, kimi, garacava, lojistik, bbaday, ayhism, asphaltkowboy

Hani başrol oyuncumuz yok:queen:

kaçırdınız la adamı tüh:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar