Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yola çıktı geliyo tek tek tokatlıcak bizi sabaha kadar türkiye turu yaparak
yaklaşık 20 dakikadır bu topiği okuyorum okuduğum topikte olan şu ben seni geçerim yok ben seni geçerim plakanı ver sonrası küfür yani ben bu nedene biraz anlamlı bir yazı yazdım![]()
kaçırdınız la adamı tüh![]()
yaklaşık 20 dakikadır bu topiği okuyorum okuduğum topikte olan şu ben seni geçerim yok ben seni geçerim plakanı ver sonrası küfür yani ben bu nedene biraz anlamlı bir yazı yazdım![]()
Mete handro dan bahsetmek istiyorsan ben de onu diyecektim tam.Ağzımdan aldın valla bu işte bi iş var ya hadi hayırlısıKonuyu Toplam 25 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig, kasabalı_45, t_u_runcu, Bicak, Prometheus, babaçi, exile, GKN, hayati, hgunarbay, fantazma, kenya, alp_tunay, giallorosso, BJK, bende_emre, kimi, garacava, lojistik, bbaday, ayhism, asphaltkowboy
Hani başrol oyuncumuz yok:queen:
zuhahahah allah razı olsun mod.um vallahi sinir katsayım hayabusanın takometresı gibi artmaya başlamıştı isabet oldu :cherry:Evet eğlence bitti arkadaşlar
![]()
haydi kapatıyoruz dükkanı çıksın herkes
![]()
Mete handro dan bahsetmek istiyorsan ben de onu diyecektim tam.Ağzımdan aldın valla bu işte bi iş var ya hadi hayırlısı
haydi kapatıyoruz dükkanı çıksın herkes
![]()
arkadaşı öpün de vedalaşalım hade :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
hadi iyi geceler
aman kilitleyin scooterlerinizi yarın işe gideceniz
Prometheus varya onun motoru da scooter, aprillanın sen biliyo musun onu :queen:
1000 yazmış da bi tane 0 fazla :queen: Bassa bassa en fazla 80 yapıyooooooo :queen::queen::queen: