Benim bakımlar çabuk geliyor maalesef. 2,1lt yamalube 10w40 yağ, yağ filtresi, yağ filtre pulu ve işçilik indirimler dahil 233tl tuttu. Rodajda die ben motora ara gaz vermiyordum. Redline'ye soktu neredeyse yağ soktuktan sonra. Sinirlenmedim değil açıkçası. Bu motoru fazla helak etmeyeceğim ama. Ha söyleyeyim Dominar'dan sonrada öyle Japondur, güzeldir, titremez falan hikaye.
Genede her zamanki gibi motorumu seviyorum. Artçı koltuğu altına nazar boncuğu falan takasım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
Profesyonel değilim. Zaten yolumun çoğu E5 ve Tem'de düzlük. Fıtı fıtı gidiyorum. Havalarda soğudu. Hafiften içlik falan giymek lazım
Genede her zamanki gibi motorumu seviyorum. Artçı koltuğu altına nazar boncuğu falan takasım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
Alışırsın bence lastiklere, benzer dingil açıklığı ve kaster açısına sahip başka motorlarla 120/160 kaçırmıyorsa bunda da kaçırmaz. İstersen amortisörlerin tepesinden 1cm kadar yukarı al mesela? (Doğrusu: Lastiklerin motoru ne kadar yükselttiğini hesap et, ona göre şasiyi aynı açıya getir.)
Profesyonel değilim. Zaten yolumun çoğu E5 ve Tem'de düzlük. Fıtı fıtı gidiyorum. Havalarda soğudu. Hafiften içlik falan giymek lazım