Bazı arkadaşlar da GPS ile doğru hız ölçümü yapılamayacağını söylüyor. Eksik ölçüyormuş onların dediğine göreGPS'in doğru km/s hesabı yaptığı kesin mi ona da bakmak lazım
Doğru hız ölçünü yapılır ama düz bir yolda ve düz bir yerde olmanız lazım. Eğim söz konusu ise eğimin derecesine göre bir sapma olacaktır...
2020 mt 25 için arka çanta demiri olayı nasıl oluyor bilen var mıdır?
Arka kuyruk grenajını deliyorlar, orjinalliği bozuluyor maalesef. Yeni kasada artçı tutacağı yok. O yüzden topcase olayı zahmetli biraz.![]()
Bu sabah baktım da araçta avadanlık falan yok, verilmiyor mu yoksa bayiden bayiye değişen bir şey mi bu?
İlk baktığım yer orasıydı zaten. Kontrol etmedim bayide keşke baksaydım, iyice sinekten yağ çıkarmaya başladılar.
r25 veya mt25'e kasko yaptıran var mıdır? fiyatlar kişiye göre değişiyor fakat ortalama kaç lira çıkar merak ediyorum. benim pulsara 2300 lira çıktı ki ehliyetim 8 yıllık ve hiç kazam yok.
MT-25'i aldığımda sigortacı arkadaşıma gittim. 4 bin küsür TL kasko çıktı. Benim de 7 yıllık ehliyet, hiç kazam yok. Kasko fiyatları aşırı pahalı. Her yıl 4-5 bin tl vermek yerine, 3 4 tane Abus kilit almak daha mantıklı.![]()