selam herkese motor arıza ışığı yanıyor turuncu bir şekilde ama sebebini anlayamadım. motor'un herhangi bir yerinde problem de hissetmedim açıkcası. motor şuan 2900 km'de sizce neden olmuş olabilir? Perşembe günü servise götüreceğim ama aklıma takıldı.
çalışırken hocam, ekranda herhangi bir hata kodu da yok.
2020 modellerde paddock kullanan var mı? orjinal koruma takozu takılı o sebeple takozluları kullanamıyorum da, çözümü bilen var mı?
arıza ışığı için de yakıttan dolayı dedi servis. benimle aynı problemi yaşayan arkafaşlar olur belki.
2020 modellerde paddock kullanan var mı? orjinal koruma takozu takılı o sebeple takozluları kullanamıyorum da, çözümü bilen var mı?
arıza ışığı için de yakıttan dolayı dedi servis. benimle aynı problemi yaşayan arkafaşlar olur belki.
2017 model mt'ile 1 depo ile yedeğe düşmeden 305 km yol yapıyorum bu durum aldığımdan beri dikkatimi çekse de belirtmek istedim (Şehiriçi)
Nasıl bi sürüş tarzınız var acaba? Kaç k devirde vites atıyorsunuz? Benzin ışığı yanıp sönerken doldurup yine ışık yandığında doldurduğunuzda kaç litre alıyor depo? Şehir içi 305 km çok güzel bir değer.
agrasif-sakin karma bir kullanım tarzım var. Benzin ışığı yandığında benzin alıyorum sürekli 9-10 litre alıyor. çok agrasif kullanırsam 230 km'de benzin ışıgı yanıyor genelde 5-7k'da vites atıyorum. 2 gün önce 305km'de trip sıfırladım 11 litreye fulledim. Benzini genelde shell kırmızı pompa alıyorum. Doğru ölçüm yapabilmek için benzinliğin boş saatlerine denk getirip motoru dik tutup öyle benzin alıyorum belki bununda etkisi vardır. Motoru dik tutup sindire sindire benzin aldığında normalde full seviyesine geldikten sonra 1-1,5 litre daha alıyor.
Edit: Motorda herhangi bir oynama yok gerek fiziksel gerek yazılımsal
c tip yada v tip paddock var. ben ondan satın aldım. en mantıklısı bu bence. motora 6 mm kalınlığında vida üstüne cnc yuvarlak demir kesilmiş bir parça alıp takıyorsun. paddock o noktayı kavrıyor. bendeki ürün buna benzer https://urun.n11.com/koruma-demiri/motosiklet-kaldirma-sehpasi-arka-mt25-r25-r1-r6-v-aparatli-model-P417070648 ürün ile beraber bu dediğim 6mm vida gelmiyor. onu ayrı temin ediyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
bu olayın yakıtla makıtla alakası yok. bende 2020 kasa sahibiyim. shell benzin istasyonundan alıyorum yakıtı. bir sürü benzin istasyonu değiştirdim. tam depo yakıt aldım. kullandım. bu 2020 kasalarda sag elde sag ayna muazzam bir titreşim var. arkadaki arabalar aynada zıplıyor. facebook mt25 TÜRKİYE grubunda herkes bundan şikayetçi. bayiler sallamıyor. yamaha türkiye ulaşmak lazım. topluca bir sesimizi duyuralım. 40 bin lik cihaz aldığımız geri dönüş neredeyse sıfır.
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce ilk Motorumu aldım. 37 yaşında gelen bir heves ile ehliyetimi aldım. İlk defa kullanıyorum. Tamamen yavaş yavaş ve şehir içi kullanıyorum.
Daha önce Başka motor kullanmadığım için bu motor bana çok zevkli geldi.
Merak ettiğim bazı sorular var.
Motorum ile parke yol olsun, yada çok küçük çukur vs. Den geçtiğimde ön taraftan ses geliyor. Amortisör mü gidon mu bilemedim. Motor ustasına sordum, gidon da boşluk yok dedi. Balatalardandır dedi. İkna olmadım.
Birde panik fren çalışması yaparken ABS devreye soktuğumda kafa sallıyor.
Bu ses ve kafa sallama normal midir sizce?
Teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler dilerim
öncelikle hayırlı olsun. Ben de ön frene dokunduğumda ufak bir ses geliyor diye götürmüştüm, amortisörde boşluk var o kapanıyor dedi.
ABS'ye gelince de, devreye girdiği zaman tak tak tak diye sallama yapar eğer kafa sallamadan bahsettiğiniz oysa.