Sizin givi çanta ve çanta demiri fotografını ekleyebilirmisiniz.
@emreturgut'un givi çanta resimleri;
Sizin givi çanta ve çanta demiri fotografını ekleyebilirmisiniz.
Kardeş çok güzel birde yandan ve arkadan çanta ile beraber resim ekleyebilirsin. Size zahmet nerden bu ürünleri temin edebilirim. Çanta kaç litre Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Arka çamurlu k için birsey düşünen varmı çok çamur artıyor anında kirletiyor. Uzatmak veya benzeri ne yapılır ebay da ön çamurlu için gördüm 30$ arka için bişey yok.
Teneke ci mi is yapar ������������
Selamlar benim tracer ilk 1000 bakımı yaklaştı sizden hic bakım yaptıran varmı hangi yamaha servisinde yaptırdınız.
Teşekkürler.
Merhaba, yıldız ticarette yaptırdım, 185tl tuttu, yağ ve yağ filtresi değişimi, zincir gerinliği vs kontrolü
Cam düşünen arkadaşlar bu linki de inceleyin, ben biraz bekliyorum daha firmalar doğru düzgün bişeyler çıkarmadılar ama bu ermax'ın cam epey övülüyor
http://www.ermax.fr/modele2-MT_09_FJ_09_TRACER_2015-2246.html
Evet arkadaşım amortisörler sert. Engebeli yolda kendini hissettiriyor ama sert amortisörler virajda güven veriyor asfaltta yol tutuşu artırıyorAmortisörlerden memnun musunuz? Bana bayağı sert geliyor. Çukurları falan çok hissediyorum.
Kitapçığa baktım ama bulamadım amortisör ile ilgili bilgiler. Şu an hangi ayarda pek anlamadım. Nasıl anlarız amortisörlerin hangi sertlikte olduğunu?
Amortisörlerden memnun musunuz? Bana bayağı sert geliyor. Çukurları falan çok hissediyorum.
Kitapçığa baktım ama bulamadım amortisör ile ilgili bilgiler. Şu an hangi ayarda pek anlamadım. Nasıl anlarız amortisörlerin hangi sertlikte olduğunu?
Selamlar,
Maltepe Tuna'da 1000 bakımı yaptırdım.200 tl tuttu.Debriyaj boşluğunun fazla olduğunu söyledi usta,boşluğu aldığında vites geçişleri bariz kolaylaştı.
Amortisörler bozuk yollarda benide zorluyor, karın kası yapmaya bire bir.Düzgün asfaltta arkadaşımın dediği gibi stabil.Sele konusunda bende çok sıkıntılıyım.Değiştirmeyi düşünüyorum.
TCS'mini hiç tecrübe eden arkadaşım oldumu ? Ben TSC'yi devre dışı bıraktığımda daha rahat kullanıyorum.
Elcik korumalar 2 parça, üstteki kısım alyanlar sökülüp çıkartılıyor, alttaki parçaya araya pul konarak tekrar alyanlar konuluyor. Görünüm biraz değişiyor elcik korumaların. Yani o üzerindeki boyalı plastik kısım artık kullanılmıyor. Çıkarmadan da kullanabilirsiniz ama gidon tam dönmüyor, iki parmak mesafe kalıyor tam dönüşe.
Bu arada sizin koyduğunuz resmi dikkatli inceleyin üstteki parçanın olmadığını görürsünüz.
Valla arttırdım parça, montaj şeması çıkmadı kutudan. Servis de bilmiyor, yamaha türkiye'ye mail attı bayi ama cevap yok henüz. Sonucu size yazarım.
Valla arttırdım parça, montaj şeması çıkmadı kutudan. Servis de bilmiyor, yamaha türkiye'ye mail attı bayi ama cevap yok henüz. Sonucu size yazarım.

Montaj şeması kutunun içinde değil yanındaymış, bulamamalarının sebebi buAşağıda şemayı bulabilirsiniz
O iki parça iç tarafa takılıyor, şemada yeri görülüyor
Selam herkeze bir sorum olucak sizin motorlarda camı yukarı aşa ayarlama kısmında plastik parca var bosta titriyo sizinkide öylemi yoksa arasında pul koymayımı unutmuşlar benim anlamadım.