Ben şahsen bu iki motor arasında kalmıştım. Önce tracer almaya karar verdim, sonra vfr ye döndüm. Hatta fuar zamanı hayırlı olsun dedim vfr için fakat bizim bayinin elinde motor yokmuş meğersem, bir karışıklık olmuş. Sonuçta tracer aldım.
Bana göre tracer ın motoru daha güzel, ben v4 ü hernekadar rüştünü ispatlamış sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile bilinse de sevmiyorum. Cp3 ün sesi de performansı ve esnekliği de v4 den güzel.
Tracer'ın tasarımı daha güzel,daha modern, vfr nin tasarım biraz daha tutucu. Vfr nin egsozu falan tam bir fiyasko, nc750 den hallice.
Özellikler olarak ikisi de aynı sayılabilir, çok üstünlükleri yok, vfr nin elcik ısıtması standart, tracer'da orta sehpa var.
Malzeme kalitesi yakın birbirine, vfr biraz daha derli toplu karenajda boşluklar daha az, tracer o yönden biraz eksik.
En önemli nokta vfr eşşek ölüsü gibi 242 kg, tracer 210 kg. Benim tracer ı seçmemdeki en önemli nokta budur. Hem virajlarda hem de düşük hızlarda tracer vfr e göre çok avantajlı. Kullanımı daha kolay, daha dengeli ve kıvrak.
Aklıma gelenler bunlar.
Geçmiş olsun, iyiki ters biryerde bitmemiş benzin. Ben okumuştum 2.6 lt yazıyordu kitapçıkta, 50 km gider yani yaklaşık. Riske atmamak için en geç 30-40 km sonra almak lazım.
Bu arada iyi geziyorsun yakınlarda olsam takılırdım peşine, yollar da pek bir güzel görünüyor ��
Rüzgarla aran nasıl, rahatsız ediyor mu ön cam seni?
Ben daha taktıramadım valla aldığımı servise gidemedim, güzel olmuş ama sanırım yönü 90 derece dönecek. Yazının yere paralel olması lazım diye düşünüyorum.
Bu arada yamahanın orjinal tur camı geldi. Taktım kendim ve bir test sürüşü yaptım. Gürültü %90 kayboldu, çok ufak türbülans sesi kaldı, o da benim fazla uzun boylu olmamdan kaynaklanıyordur. Bir de difüzör takacağım 0 a iner tahminim. Tavsiye ederim çok eziyet orjinal cam ile seyahat etmek.
Bu camı çok beğendimMerhaba dostlar. Honda Shadow, Honda Transalp derken ben de 2 ay önce Tracer sahibi oldum. Herkese sağlıklı, kazasız sürüşler dilerim. Arkadaşlar eminim benim gibi ön camın kısalığından, yüksek süratlarlerde havanın kaskta patlamasından şikayetçi olan vardır. İstanbulda daha önceden cam yaptırdığımız Murat diye bi vatandaş var. İstanbuldaki arkadaşlarımdan ricam ustanın kalıp alması ve yüksek tur camı üretebilmesi için tracerı ustaya götürmesi. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkafaşlardan destek bekliyorum. Selamlar. Orhan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
[url]http://i.hizliresim.com/RYVV07.jpg[/url] Bu camı çok beğendim
Emre Bey orjinal camı servisten mi aldınız? Fiyatını öğrenebilir miyim?
Evt servisden aldım 440 tl.
Emre Kardeşim, yamaha orjinal uzun tur camı açıklamasında: "tur camı takılıyken elcik korumalar kullanılamaz" der. Bu cam elcik korumalarla kullanıldığında gidon tam tur dönmüyor mu?