bende bu gün motora çakarlı led sis lambalardan taktırdım
şu birkaç modlu olandan bayada ıyı oldu
www.youtube.com/watch?v=kF1wpA4fops
Merhaba Arkadaşlar. Yabancı sitelerde ve forumlarda da güncel olan Tracer'lar için süspansiyon sertliği ve rebound ayarları için ne düşünüyorsunuz? Motorun hafif olmasından kaynaklanan ve hafif sürücüler için yüksek süratlerde gidon salınmasının (wobbling) ve motorun dalmasının önüne süspansiyon ayarlarının değiştirilerek önüne geçilebileceği iddia ediliyor. Grupta motorun süspansiyon ayarlarını değiştiren oldu mu? Olduysa nasıl sonuçlar elde etti bizi aydınlata bilirse sevinirim. Selamlar
Led sisler ve çakarlar güzel olmuş. Çakar modunu değiştirebiliyor musunuz? Nereden aldınız kaça mal oldu? Montajı kime yaptırdınız? Bu durumda yetkili servis elektrik sistemini garantiden çıkarabilir mi? Arkadan gelen siren sesleri motordan gelmiyor di mi?) Elciklerin üzerindeki ledleri nereden kaça aldınız? Sinyal verince bu ledler de yanıp sönüyor mu? Çok mu oldu sorular?
Ön amortisörü 1 kademe kadar (üstündeki halka sayısını baz alarak) sertleştirdim. Kontrol/Fren vb anlamda olumlu yönde iyileşme olduğunu düşünüyorum. Aynı anda serviste elciklerin konumunu da birkaç santim yukarı konuma taşıdılar. yüksek hızlardaki salınım 190 kmlere kadar düzelme gösterdi daha önceleri 160kmlerde yapıyordu. Bu düzelmeye amortisör deki sertleştirme işleminin bir faydası oldumu bilmiyorum. Bir fikir oluşturur umarım.
Bu arada 190 km üstü hızlarda gidonu çok hafif şekilde tutarak 220li hızlara salınımn problemi olmadan çıkabilliyor.

Merhaba
Uzun zamandir forumu takip ediyirum anca simdi yazabiliyorum. Yaklasik 5000 km dir tracer kullaniyorum. Daha once tvs apache , er6f, nc700x, bmw r1200rt kullandim. Toplamda 40000km yi gectim.
Yeni kasa Vfr 800 crossrunner ile tracer arasinda cok gidip geldim 2. El temiz ve dolu bir tracer bulinca tracer aldim.
Tracer a en cok yakistigini dusundugum Shad sh48 topcase ve shad sh36 side case seti aldim. Demirleriyke beraber 2100 tl ye mal oldu (sirt dayama dahil)
Motor koruma takozlari, on ve arka flans koruyuculari, gps sistemi, radyator koruma, orjinal tank pad, on led sis ve arka cakar stop takildi.
Lastikleri benden onceki sahibi pilot road 4 gt ile degistirdigi icin orjinal lastikkeri hakkinda fikrim yok.
Simdi on cam aratiriyorum. Yilbasinda yurtdisina ciktigimda alacagim.
Motor koruma takozlarini cikartip yerine motor koruma demiri alacagim.
Elcik isitma orjinalde cok pahali oldugu icin snirim almayacagim.
Genelde cantali ve artcili seyehat ediyorum ve tank slapping sorunu yasamadim.
Tolga sariisiktan(motosteon) on arka camurluk uzatici aldim. Yeni monte ettigimden( yapistirici hala kuruyor) daha test edemedim.
Genel anlamda cok memnunum. Hafif bir titresim var, cok onemesemedin.
Ortalama 4.5 ile 5.3 arasinda yakit var. Ortalama 130 kmh civarinda kullanirim.
Motor hakkinda sorusu olan olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Selam
Bmw R 1200 RT kullandığınızı yazmışsınız. Bende 2007 R1200R kullanıyorum (RT nin çıplak ve nispeten daha agresif versiyonu diyelim)
Motosikletimin verdiği güven hissi muazzam geliyor lakin ben hiç Tracer kullanmadım. her iki motosikletide kullanmış biri olarak, hızlanması, yakıtı konforu falan değil ama, frenlemesi, yatışı, verdiği güven hissi ni karşılaştırabilirmisiniz?
Selamlar Tracer Dostları,
Stok lastiklerin dışında lastik değişimi yapan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? Aşağıdaki lastikler hakkında varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız başka model motorlarınızda kullandıysanız bile
1- Michelin Pilot Road 4 GT 120/70ZR17 (58W) ve 180/55ZR17 (73W)Fiyat: 1.136,00 TL
2- Pirelli Angel GT 120/70ZR17 (58W) ve 180/55ZR17 (73W)Fiyat: 1.116,00 TL