s.a arkadaşlar,
bursadayım sıfır tracer alarak aranıza katıldım
a modu
standart mod
b mod
tam olarak nedir detaylı bilgisi olan varmı?
saygılar
hayırlı olsun abi. hoşgeldin güle güle kullan.
Motor açılışta standart modu ile açılıyor. Bu mod 115 beygiri veriyor fakat gaz tepkisi çok ani değil A modu gibi. A modunda ise (sport modu ya da) ufak gaz hareketleri diğer modlara göre daha fazla güç veriyor. Herhalde gazı aynı oranda çevirince A modunda diğer modlara göre daha fazla benzin gidiyor ve daha fazla devir artışı oluyor.
B modu ise (eco modu ya da) şehir içi kullanım için ideal. Gazı çevirince hemen şahlanmıyor motor ve sanırım 85bge falan düşüyor motorun gücü. Ayrıca gazı kesince hemen kompresyon çok sert olmuyor daha akıcı bir şekilde yavaşlıyor motor.
Tavsiyem Eco modunu şehiriçinde ya da artçı ile sakin sürüşlerde, standart modu ise şehirlerarasında, köy yollarında falan
A modunu da gazlamak istediğiniz de otobanda falan kullanılabilir. Tabi A moduna bir 2-3 bin km kadar hem siz motora hem motor size alışana kadar (roadaj falan olayları) almayın derim ben.
Modları değiştirmek için ise sağ tarafta sinyal gibi bir düğme var onu sola itince değişiyor. Gaz verirken modlar değişmiyor gazı tamamen kapatıp modu değiştirip sonra yeniden gaz vermek lazım.
Ben en çok Std modu kullanıyorum her ortama geliyor ara sıra yorulunca, trafiğe girince falan B moduna alıyorum.
A modunu ise keyfim yerimde ise güzel asfalt bulmuşsam ve tenhasa yollar kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
https://ixtem-moto.com/Support-valises-laterales-Shad-3P-SYSTEM-(Y0MT95IF)-Yamaha-MT-09-TRACER_p123465.html
Bu siteden sipariş verdiğim shad yan çanta demirleri elime ulaştı. 1 hafta da geldi fransadan.
Demirleri taktım ve taş gibi oldular çok güzel oturdular yerlerine.
Artçının peglerinin arkasında ki vidaları sıkmak için koltuğun altındaki alyan çok işime yaradı :cat:
Yoksa bendeki T saplı alyanlar ile sıkılmıyor çok dar bi mesafe var.
Son düzenleme: