Şu açıdan bakarsak;sizde haftaya yorumlarınızı paylaşacağınızı yazmışsınız..beni iyi yada kötü yönde etkilemiyecekmşsiniz? gibi...
Bu bağlamda bu adamın uzak doğu motorları haricinde diğer motorlara aynı mesafede durduğunu düşünüyorum..Bence onun sıkıntısı distribütörlerle..Makineye binip artılarını eksilerini,belkide başka bir otoriterin göremediğini iyi sentezleyip görebildiğini düşünüyorum..
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İkinci motorum olarak şehir içinde kıvrak hareket edebileceğim bir makine almak istiyordum, MT 07 tam zamanında çıktı piyasaya sanırım) Daha doğrusu kağıt üzerinden okuduklarım ve videolardan falan gördüklerim ona işaret ediyor. Ancak yine de canlı olarak görmem gerekiyor, çünkü bir arkadaşımı da alması için ikna edicem.
Bu durumda özellikle deep_far arkadaşımızdan bir yardım rica edicem. Dostum motorunu aldığında bir 10-15 dakika bir yerlerde görüşmemiz mümkün olur mu (Güzelyalı sahili falan olabilir)? İzlenimlerini anlatırsın ben de aleti canlı görmüş olurum?
http://motojektif.com/photos/blog/deryali/38fee5b47bcd4d198dc11a3578eac527.jpg
Bir test yazım var belki fikir verir eğer okumadı iseniz.
http://motojektif.com/blog/deryali/4226/Yamaha-Mt-07-Test-ve-ilk-izlenimler-
Slm arkadaşlar müjdeli haberi ben vereyim dadaş motor düzceye mt7 ler geldi yarın sabah almaya gidiyorum tüm arkadaşlara duyeulur sevgiler güvenli sürüşler
arkadaşım peki bir soru daha sorsam?? kaç adet geldi ve bunların içinde abs var mı?![]()
valla kesinlikle bayilerin bişi bildiğini düşünmüyorum şu saatten sonra... sadece beklicem.. cidden hiçbir bayinin söylediği birbirini tutmuyor çünkü. belki talebe göre işlem yapılıyordur belki değil.. ama benim bayide 20si dedilerse kesinlikle o tarihte elinizde olur dedi falan filan.. neyse kavuşan arkadaşlarıma şimdiden gözünüz aydın bizim yerimize de binin bol bol fotoğraf atın diyorum.Aynen bana verilen bilgide buydu, ilk partide hiç ABS olmayacağı yönündeale:
Bir sonraki partide de atıyorum beş tane düz geliyorsa bir ABS olacak gibi öngörüyorlardı.