İyi akşamlar beyler,
bugün yine aradım,motorlar nerde dedim, biz de tam sizi arıyorduk baayiye çağırmak için dedi,nezaman dedim şimdi gelebilirsiniz dedi,yarın gidiyorum bakalım ne olacak,sanırım tamamen satın alıcam yarın.
inanır mısın şuan sanki ben bayiye gidecek gibi heycanlandım yaa...İyi akşamlar beyler,
bugün yine aradım,motorlar nerde dedim, biz de tam sizi arıyorduk baayiye çağırmak için dedi,nezaman dedim şimdi gelebilirsiniz dedi,yarın gidiyorum bakalım ne olacak,sanırım tamamen satın alıcam yarın.
Al benden de okadar nasil bir his acaba biz hala beklemdeyizinanır mısın şuan sanki ben bayiye gidecek gibi heycanlandım yaa...
beyler biliyorsunuzdur herhalde ben yine yazayım olay tamam. motorlar tuna'ya c.tesi iniyor. plaka ruhsat derken teslimat salı çarşamba. yalnız maalesef bu sadece ilk parti. ikinci partinin ilk partiyle aynı anda inmesini bekleyen arkadaşlar birkaç hafta daha bekleyecek. bunların mart ayı teslimatı olduğu söylendi.
ayrıca gelenler sadece mt değil tuna 60 - 70 kadar motor indiriyormuş c.tesi ye. hatta yamaha ya yapacakları ödeme için mümkünse biraz destek olur musunuz dediler.
haftaya motoru kullanır izlenimleri yazarım.
Motorunu teslim alacak arkadaşlardan bir ricam olucak; mümkünse motoru alır almaz barkın (altın elbiseli adamla) irtibata geçip izlenimlerini almakta büyük fayda olucak diye düşünüyorum..
Motorunu teslim alacak arkadaşlardan bir ricam olucak; mümkünse motoru alır almaz barkın (altın elbiseli adamla) irtibata geçip izlenimlerini almakta büyük fayda olucak diye düşünüyorum..
ben kesinlikle abs taraftarıyım .. nolursa olsun nekadar prof olunursa olunsun insanız.. elimiz denk gelir ayağımız denk gelir kitleriz tekerleri falan.. hem gerçekten dünya video izledim abs avantajı farkedilir derecede var. e 1600de bence bu güvenlik için verilecek bir para. bence absli tercih edin.Abs li mi alsak abs siz mi. Bu ikilemde kalan oldu mu? Baktiginizda aralarinda 1600tl gibi fark var. 1600TL verip daha guvenli fren mi diyorsunuz yoksa uygun olsun abs para tuzagi mi diyorsunuz?
ben kesinlikle abs taraftarıyım .. nolursa olsun nekadar prof olunursa olunsun insanız.. elimiz denk gelir ayağımız denk gelir kitleriz tekerleri falan.. hem gerçekten dünya video izledim abs avantajı farkedilir derecede var. e 1600de bence bu güvenlik için verilecek bir para. bence absli tercih edin.
O zaman aliyom absliyi. Haftaya kadikoye gidip kapora veriyim bayiiye, 1ay a gelirmis zaten