Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba beyler,bugün motoru satın aldım ,ilk mt 07 yi benim satın aldığımı söyledi :), teslimat başlamış,haftaya kavuşuyormuşuz,Türkiye ye 100 tane mt 07 geldiğini söylediler,çok talep varmış, YAMAHA TÜRKİYE, bayileri arayıp motoru satmayın bizim bi tanıdık,akraba eş dost var ona vericez diye baskı yapıyormuş bayilere,motorunuzun peşini bırakmayın yani, bunun dışında sadece nakit kabul ettiklerini söylediler taksit falan olmuyormuş,tuhafıma gitti yani neden sadece nakit ? taksitle almak isteyen adam alamayacammı ??

ayrıca

aksesuarlardan bazıları gelmiş,sırasıyla
arka zincir koruması
radyatör yan kapakları
eksozu , eksozu 1700 euro olduğunu söyledi,el yapımıymış yani 5000 liradan fazla tutuyor,

topcase ve çanta demiri falan sordum,onlar da yavaş yavaş gelecek dedi.

Merhaba beyler,bugün motoru satın aldım ,ilk mt 07 yi benim satın aldığımı söyledi :), teslimat başlamış,haftaya kavuşuyormuşuz,Türkiye ye 100 tane mt 07 geldiğini söylediler,çok talep varmış, YAMAHA TÜRKİYE, bayileri arayıp motoru satmayın bizim bi tanıdık,akraba eş dost var ona vericez diye baskı yapıyormuş bayilere,motorunuzun peşini bırakmayın yani, bunun dışında sadece nakit kabul ettiklerini söylediler taksit falan olmuyormuş,tuhafıma gitti yani neden sadece nakit ? taksitle almak isteyen adam alamayacammı ??

ayrıca

arka zincir koruması
radyatör yan kapakları
eksozu , eksozu 1700 euro olduğunu söyledi,el yapımıymış yani 5000 liradan fazla tutuyor,

Aldım derken, anlamadım motosikleti teslim mi aldınız?

dostum her ne kadar fikrine çok saygı duysam da (no offense) ben o işi yapmam diye düşünüyorum.

aea her ne kadar sempatik esprili ve bilgili bir arkadaş olsa da nedense ben markalara ve motor tiplerine dair ön yargıları ve yönlendirici tutumu olduğunu düşünüyorum. her insan bir alem olduğundan ve her insanın beklenti ve zevkleri de çok farklı olduğundan insanlar kendi kararlarını kendileri versin ve çok fazla da etki altında kalmasınlar derim.
Şu açıdan bakarsak;sizde haftaya yorumlarınızı paylaşacağınızı yazmışsınız..beni iyi yada kötü yönde etkilemiyecekmşsiniz? gibi...
Bu bağlamda bu adamın uzak doğu motorları haricinde diğer motorlara aynı mesafede durduğunu düşünüyorum..Bence onun sıkıntısı distribütörlerle..Makineye binip artılarını eksilerini,belkide başka bir otoriterin göremediğini iyi sentezleyip görebildiğini düşünüyorum..

Istanbul delta motoru aradim adamlarin hala ne zama gelecegin haberi yok. Yada bana oyle soylediler. Ya arkadas yilan hikayesine dondu. Gelmeyecekse soyleseler de biz de baskalatina bakalim. Bunalttilar artik.

Istanbul delta motoru aradim adamlarin hala ne zama gelecegin haberi yok. Yada bana oyle soylediler. Ya arkadas yilan hikayesine dondu. Gelmeyecekse soyleseler de biz de baskalatina bakalim. Bunalttilar artik.

Ben de bugun aradim deltayi, bana da 10 gun icinde gelicek dediler ama hepsinin sahibi varmis. 500TL kaparo verip 1-1,5 ay sonra alabiliyormusuz motoru.

ben iptal ettim gelirse zaten gelir ve alırız bu kadar basit ne bekliycem.
Malı üretip satmaya muhtaç olan hiçbir koşulda müşteriden üstün olamaz, mağdur edemez.

ayrıca

arka zincir koruması
radyatör yan kapakları

güle güle kullan :) 100 motor demek peki 2. parti ile ilgili herhangibirşey söylediler mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

arkadaşlar ankaradan ilk parti için sipariş verenler için biraz önce yamaha baydar ile görüştüm. mart ayı için sipariş verenlerin motorları cumartesi günü geliyor teslim etmeye başlıcaz. nisan 20si tarih verdiklerimizin motorlarıda dediğimiz tarihte gelecek şuan için bir sıkıntımız yok dedi :) sonunda sayfamızda motosikletleri görmeye yorumları okumaya başlayacağız :) oh be :)

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İkinci motorum olarak şehir içinde kıvrak hareket edebileceğim bir makine almak istiyordum, MT 07 tam zamanında çıktı piyasaya sanırım :)) Daha doğrusu kağıt üzerinden okuduklarım ve videolardan falan gördüklerim ona işaret ediyor. Ancak yine de canlı olarak görmem gerekiyor, çünkü bir arkadaşımı da alması için ikna edicem.

Bu durumda özellikle deep_far arkadaşımızdan bir yardım rica edicem. Dostum motorunu aldığında bir 10-15 dakika bir yerlerde görüşmemiz mümkün olur mu (Güzelyalı sahili falan olabilir)? İzlenimlerini anlatırsın ben de aleti canlı görmüş olurum?

güle güle kullan :) 100 motor demek peki 2. parti ile ilgili herhangibirşey söylediler mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

arkadaşlar ankaradan ilk parti için sipariş verenler için biraz önce yamaha baydar ile görüştüm. mart ayı için sipariş verenlerin motorları cumartesi günü geliyor teslim etmeye başlıcaz. nisan 20si tarih verdiklerimizin motorlarıda dediğimiz tarihte gelecek şuan için bir sıkıntımız yok dedi :) sonunda sayfamızda motosikletleri görmeye yorumları okumaya başlayacağız :) oh be :)

2.partiden benim hiç haberim yok.

Delta motora kapora verdim bir bucuk ay once. Adamlar sozum ona mart sonu veririz en kotu dediler. Sonra nisan basi, sonra nisan ortasi dediler. Ve hala bekliyorum :(

Ben aldığım bayii ile konuştum renk seçimim dolayısı ile ikinci partideydim. Motorların haftaya çarşamba perşembe gibi teslim edileceğini söyledi. İki parti birleştiğini söyledi.

:queen: yani bu tepkiden başka tepki veremedim :) .. bi çarşamba olsunda :) olmadı bayiye giderim aramadan.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İkinci motorum olarak şehir içinde kıvrak hareket edebileceğim bir makine almak istiyordum, MT 07 tam zamanında çıktı piyasaya sanırım :)) Daha doğrusu kağıt üzerinden okuduklarım ve videolardan falan gördüklerim ona işaret ediyor. Ancak yine de canlı olarak görmem gerekiyor, çünkü bir arkadaşımı da alması için ikna edicem.

Bu durumda özellikle deep_far arkadaşımızdan bir yardım rica edicem. Dostum motorunu aldığında bir 10-15 dakika bir yerlerde görüşmemiz mümkün olur mu (Güzelyalı sahili falan olabilir)? İzlenimlerini anlatırsın ben de aleti canlı görmüş olurum?

tabiki mümkün hocam
bizde iki tane alacağız motoru bi arkadsimla
balcovadan bi abi var burda yaziyor gene onunlada haberlesecegiz

aldigimiz zaman sahilde buluşuruz inceleriz

tabiki mümkün hocam

Biri benden mi bahsetti?
:))
Bu arada beyaz rengide ben ayırttırmıştım kimse sulanmasın.
Arkadaşlar size bişey söyleyeceğim yani bilmiyorum çoğunuzdan yaşça büyüğümdür büyük ihtimal.Geldi gelecek muhabbeti yapa yapa benide aynı psikolojiye soktunuz yani helal olsun. Aslında başlarda hiç acelem yoktu ama sizin yazdıklarınızı okuya okuya bende de heyecan başladı yani sayenizde. İki yıl evvel bu muhabbetler Suzuki inazuma için yapılmıştı, millet ne laflar etmişti. Sonuçta geldi ve motorlarda eskidi bile.Neyse alan almayan herkese istedikleri dileklerinin gerçekleşmesi düşüncesiyle selam olsun hepinize, kazasız Yamaha'lı günlerde buluşmak üzere!

Abs li mi alsak abs siz mi. Bu ikilemde kalan oldu mu? Baktiginizda aralarinda 1600tl gibi fark var. 1600TL verip daha guvenli fren mi diyorsunuz yoksa uygun olsun abs para tuzagi mi diyorsunuz?

ABS iyidir güzeldir ama güvenilir değildir malesef. ABS motor kullanırkende kendini boşlamamak lazım, ABS var diye asılırsak firene her problemde bir yerlere patlama riski çok yüksektir. O yüzden 1600TL fark ABS için değerdir ama güvenliğide elden bırakmamak lazım:cat:

tabiki mümkün hocam

Eyvallah dostum, umarım bir an önce kavuşursunuz :)

Başlığı okudum biraz da fiyatı göremedim.

alan arkadaşlar makineyi kaça aldıklarını belirtebilirler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar