mtv yi kim ödüyor 267 tl yi unutma![]()
kardeş,adam bana dedi ki plaka masrafı 700 tl,mtv ne alaka ?
mtv yi kim ödüyor 267 tl yi unutma![]()
şimdi hallettin güzel hepsi içinde dahil sigorta +plaka+ mtv 700 lira hepsi dahildir bunların üstüne mtv yi öder isen uğraştığın yanına kar kalır bayi ile tam bi konuş derimkardeş,adam bana dedi ki plaka masrafı 700 tl,mtv ne alaka ?
ruhsatla eş değer geçici bir belge falan vermediler mi?
şimdi hallettin güzel hepsi içinde dahil sigorta +plaka+ mtv 700 lira hepsi dahildir bunların üstüne mtv yi öder isen uğraştığın yanına kar kalır bayi ile tam bi konuş derim
mtv: ocak ayının sonuna kadar 1.taksiti temmuz ayının sonuna kadarda 2.taksiti ödenir yani mtv ye 3 ay var arkadaşım. sen nisanda aldığın motora ocak vergisi yatırmak istiyorsun anlaşılan.bayii sadece plaka için 330 tl istedi benden sigorta 216 tl tuttu mtv 267 yanlış hatırlamıyor isem bu kadar
senin söylediğin kadar fark çıkacağını sanmam sana göre plakada 130 tl fazla ödediğimiz görünüyor benim gibi zamanı az olan biri için değmez ama vakiti olan için iyi bir rakam söylenilenleri iyi anlamak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
kim ödiycek bayimi senmi sen isen zarardasın bayi ise kar dasın mtv nin ilk taksidi var bir türlü anlatamadım
mtv: ocak ayının sonuna kadar 1.taksiti temmuz ayının sonuna kadarda 2.taksiti ödenir yani mtv ye 3 ay var arkadaşım. sen nisanda aldığın motora ocak vergisi yatırmak istiyorsun anlaşılan.
tamam başkan sensinsen bir gib gov.tr den bakta gör kim ödiycek kim ödemiycek bilmeden birde iddalı konuşuyorsun
3 hafta önce araba aldık hiç görmedim öyle bi vergi alıntı makbuzu. vay anasını kusura bakma başkandoğruyu görünce başkan sensin;-)
arkadaşlar bir konuda bilgimi ya da fikrimi paylaşmak istiyorum. rodaj 1000 km değil 1000 mildir. bu da 1600 km yapar. bu da iki ayrı döneme ayrılır. dilerseniz kullanma kitapçıklarınıza da bakabilirsiniz.
ayrıca motorun eksilerini arıyorsak eğer ben kornanın yerini beğenmedim. bence sinyalin sağında zor yerde kalıyor.
ruhsata eş değer belge vermediler,zaten aynı gün çıkıyor,en geç ertesi gün çıkıyor belgeye gerek yok yani
mtv nin bu olayla alakası yok,mtv başka zaman ödenecek
Beyler, şu MTV konusuna açıklık getirebilecek bir babayiğit var mıdır? :mrgreen: Mesela ben onu hiç hesaba katmamıştım, sağlam girer :mrgreen:
az önce artistlik yapıp ödemiyosun falan yazmıştım ya kardeş babamla konuştum (3 hafta önce 0 araç aldı)ve mtv kanununa baktım ödüyormuşsun.herhalde motorları alanlar bu durumu benim gibi hesaba katmadı![]()
ben inatla mtv ödenmiyor diyorum, mtv yılda 2 kere ödenmiyormu,biri temuzda biri ocakta, yeni araç alır almaz ödeyin mtv yi diye bir kanun veya ona benzer birşey aradım ama yok