2006 model di rr ım değiştirme sebebim ilk olarak şehir gezileri idi istanbul-gökçeada(avrupa kıtasından istanbul-Çanakkale asos( asya kıtasından) çok mola vermek durumunda kaldık sebebi belli performans olarak acabalarım vardı şu ana kadar bir eksiklik duymadım yakın zamanda şehir gezi planım var Antalyaya doğru.şehir içinde daha rahat olduğu tartışmasız bir de geziden sonra daha net olarak yazabilirim karşılaştırmayı ss ile naked arası istediğim gibi bir ön cam bulabilirsem gidene kadar son hızlara doğru daha güzel bir karşılaştırma çıkarabilirim sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
amaç tartışmak ben de biliyorum sadece kullanmış olduğum 2 motor arası kıyaslama yapıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Yapma hocamtamam mt07 özel güzel makina fiyatının hakkını veren özel bi makina da diğer taraf da da 600rr var
aynı kategori de tartışılması bile doğru değil
amaç tartışmak ben de biliyorum sadece kullanmış olduğum 2 motor arası kıyaslama yapıyorum