@xismailaydin'in söylediklerine ek olarak, lastiklerin de henüz yeni olduğunu, 300-400 km'den önce tam performans göstermeyeceğini eklemekte fayda var.
Rodaj dediğini şey de 1000km'ye gelince, bıçakla kesilir gibi kesilmez. Etkileri azalarak devam eden bir süreçtir. Ne arabada ne de motosiklette 2000'li kilometrelerden önce yakıt ile ilgili çok net birşey söyleyemezsiniz. Sadece fikriniz olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Makine gelsin, ben de koruma takozlarını piyasada kendim yaptıracağım.
4 tane takoza 560 lira verilmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Vay anasını
Ben fuarda sipariş verdim, Mart ortasında teslim ederiz dediler.
Kardeşler Motor, "vay fatura gelmedi, vay geldi de bizden çıkmadı" vs diye diye, hala ilk partide gelen motoru teslim edemedi ya la. Alet 1 haftadır bayide yatıyor. Yarın teslim alırsam öpücem de başıma koyacam.
Rodaj dediğini şey de 1000km'ye gelince, bıçakla kesilir gibi kesilmez. Etkileri azalarak devam eden bir süreçtir. Ne arabada ne de motosiklette 2000'li kilometrelerden önce yakıt ile ilgili çok net birşey söyleyemezsiniz. Sadece fikriniz olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Dostum ben onu Türkiye'de yaptırmayı düşünüyorum. Çok ucuza mâl edebiliriz sanırsam. Yapınca sana da haber veririm. Tabi bizimkinde MT sembolü olmayabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------
Sen bi de videoyu gör :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:29 ----------
Yamaha MT-07 Angaraj.com'da
Makine gelsin, ben de koruma takozlarını piyasada kendim yaptıracağım.
4 tane takoza 560 lira verilmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Ben mototr ye Mart ortasında sipariş verdim abs li daha alamadım Pazartesi bir sevkiyat daha varmış anladığım kadarıyla yamaha bayilere sipariş ettikleri değil kafasına göre sevkiyat yapıyor
Vay anasını
Ben fuarda sipariş verdim, Mart ortasında teslim ederiz dediler.
Kardeşler Motor, "vay fatura gelmedi, vay geldi de bizden çıkmadı" vs diye diye, hala ilk partide gelen motoru teslim edemedi ya la. Alet 1 haftadır bayide yatıyor. Yarın teslim alırsam öpücem de başıma koyacam.
Son düzenleme: