Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Feribotla bodrumdan datçaya geçiş 60tl. Kara yolu ile gidilirse 207km :)Zaten marmaris akyaka yolunu dünüşte de yapacağımız için aynı yolu ikinci kez geçmemiş oluruz bence feribot daha mantıklı olur. Tabii O an ki yorgunluk ve zaman durumuna bakarız.Dönüşte yatağan çine virajlı yollarının güzelliğini anlatamam çok keyifli tavsiye ederim :) 13-22 haziran derken bir haftalık bir plan mı düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Feribotla bodrumdan datçaya geçiş 60tl. Kara yolu ile gidilirse 207km :)Zaten marmaris akyaka yolunu dünüşte de yapacağımız için aynı yolu ikinci kez geçmemiş oluruz bence feribot daha mantıklı olur. Tabii O an ki yorgunluk ve zaman durumuna bakarız.Dönüşte yatağan çine virajlı yollarının güzelliğini anlatamam çok keyifli tavsiye ederim :) 13-22 haziran derken bir haftalık bir plan mı düşünüyorsunuz?

Uyanamadın mı nedir. Bu plan sana ait. :mrgreen:

biz 13-14-15 haziran tarihleri arasında planladık. Yani gezi 3 günlük. Sen 13-22 tarihleri arası yazmışsın:) Kuşadası festivali ise 19-20-21-22 tarihlerinde.

Son düzenleme:
Motosikleti
Vuhhuu.. Biz baya bi yanlış anlamışız birbirimizi.. Ben de bi yırtınıyorum burda, o haftaya yıllık izin alıcam diye.. :mrgreen: haftasonu kaçamağı için uygun bi güzergah değil ::sm_smile

Motosikleti
Kendi adıma konuşuyorum tabi. Size uygun bi rota.. Ben burdan geldim mi diğer haftasonuna da bağlarım. Yoksa yol yorgunluğundan dolayı gittiğim yerlerden hiçbirşey anlamam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------

Ki zaten biz anca cumartesi sabaha karşı orada olabilcez.. ::153::

Ben sana ondan (dinlenmen için) 1 gün önce gel misafim ol dedim. Ertesi gün hep beraber yola çıkarız diye düşündüm.

Motosikleti
Neyse, bugün arkadaş aydına gitti. MT-09 veya Raceblue Fazer 8 alıcak gelicek. O gelsin de bizimkilerle oturup konuşayım kesinleştireyim. Ama dediğim gibi, gelirsem 9 günlük tur çıkarırım ki yaz tatilimi yapabileyim.. Ağustosta zaten Festivalim var, bir de Seydişehir'e turum var. O yüzden Haziran'ı değerlendirmem gerekecek..

hayırlısı diyelim. aydın nazillideki bayii elinde MT-07,09 var ilanlarda gördüm. Bodrumdaki CENKAYA epey büyük bayi motor oluyor.

Dadaş Motor'da yok mu? Bide MT-09'dan sa niye FAZER almıyor ki.

Motosikleti
Nazilli bayii arkadaşı.. O yüzden oradan alıyo.. Zaten hala o yüzden karar vermiş değil. 2013 raceblue Fazer 8'i vardı. MT-09 alcam diye sattı. Gitti test etti, kafasında soru işaretleri oluştu, Fazer'ı sattığına pişman oldu. Ama bir yandan da MT'yi almak da istiyo. Artık orada karar vericek, hangisi onun için hayırlısıysa onu alıcak. 2014 MT-09 veya Fazer 8 ::sm_smile

Çok ilginç bir durum Allah yardımcısı olsun. 2014 raceblue Fazer8 daha farklı ama. Mat boya değil jantları mavi değil. Bence 2014 çok daha güzel olmuş.

Motosikleti
O da 2014'ü görünce Fazer 8'den soğudu. Tam tersini düşünüyo, RaceBlue dediğin MAT olur diyo. O yüzden Fazer 8 almayabilir, parlak olduğu için..

Abi boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye:) Bak adam matını seviyor işte. 2014 r6-r1 hepsi aynı bu şekilde.

Motosikleti
O matı için 1-2 bin tl fazla vermeye bile razıydı çıkarmış olsalardı :mrgreen: Okuyodur muhtemelen bunları, uzaktan uzaktan izliyo, ayda bir yazıyo buraya da :rendeer:

bende race blue fuarda görünce hayal kırıklığına uğramıştım. bu arada alacak arkadaşlardan siyah sipariş eden varmı?

Şahsen bende parlağına fazla verip onu almak isterim. Sildiğimizde yıkadığımız da yeniliği belli olsun :) Bi cila çekelim bi karşısına geçip seyredelim:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------

bende race blue fuarda görünce hayal kırıklığına uğramıştım. bu arada alacak arkadaşlardan siyah sipariş eden varmı?

2014 siyah var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

Nasıl arkadaşlar biraz tuzlu ama çok beğendim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2014-yeni-kasa-kawasaki-z-1000-special-edition-stoklarimizda-156459699/detay/

Motosikleti
Şahsen bende parlağına fazla verip onu almak isterim. Sildiğimizde yıkadığımız da yeniliği belli olsun :) Bi cila çekelim bi karşısına geçip seyredelim:queen:

Aynen ben de öyle diyorum dinletemiyorum :mrgreen:

2014 siyah var, beyaz ararken konuştuğum bayilerden birisi gelecek renklerde siyahı söylemişti.
Beyazı bulamasaydım siyahı alacaktım.

Motosikleti
Benim bildiğime göre de Siyah 2014 var...

Bu arada bir dip not geçeyim.

Rodaj sonrası yakıt sarfiyatı sonucu: Şehirler arası agresif sürüş + Şehir içi kullanımı = Km'de 33 kuruş (Litre fiyatı 5tl iken, Hava filtresi + açık performans egsoz varken) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar