Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dönüşte de tek solukta Fethiye-Sakarya yapmıştım.. Kısmet bi dahakine işte. Kaldı şurda tam 2 ay.. ::sm_smile

13 haziran da çıkalım istiyoruz 3 gün yani. 8'le daha rahat uzun yol yaparsın diye düşünüyorum. Uzun yolda epey iyisin arada bi mola verelim canım biz çok alışık değiliz :mrgreen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
13 Haziran'da çıkış diyosun da, varış neresi.. Ben varış yerine gelirim artık. Burdan çıkışım 13'ü akşamı veya 14'ü sabaha karşı olacak..

Güzergah önce didim motosiklet festivali ardından bodrum sonra feribot ile datçaya geçiyoruz. Dönüşü marmaris üzerinden akyaka azmak çayı yapıp dönüyoruz. Didim de kalırmıyız o gün yola çıkarmıyız oraya bağlı beğenilirse kalmak istenilirse kalınabilir.

Motosikleti
Tamam ben Didim'e gelirim direk. Yanımda bir Fazer 8 garanti, bir de MT-09 %80 ihtimalle olacak :cat: sayım artabilir..

Güzel tanışmış oluruz, Güzergahı gösteren resim duruyor mu cihan belki gelmek isteyenler olabilir.

Son düzenleme:
Güzergah ilgimi çekti :) bende gelirim gibi gözüküyor sizin içinde uyarsa tabi.

Motosikleti
Güzel tanışmış oluruz, Güzergahı gösteren resim duruyor mu cihan belki gelmek isteyenler olabilir.
Eve gittiğimde yeni bi güzergah görüntüsü hazırlarım sıkıntı yok.. Şu an iş yerindeyim, imkanlar kısıtlı ::sm_smile

Güzergah ilgimi çekti :) bende gelirim gibi gözüküyor sizin içinde uyarsa tabi.

Ne demek yav. Katılan arkadaşlarımızla daha renkli geçecektir.. ::sm_smile

Eve gittiğimde yeni bi güzergah görüntüsü hazırlarım sıkıntı yok.. Şu an iş yerindeyim, imkanlar kısıtlı ::sm_smile

Ne demek yav. Katılan arkadaşlarımızla daha renkli geçecektir.. ::sm_smile

Aslında tüm fazer 800'çüler ile didim motorsiklet festivalinde buluşabiliriz nasıl fikir cihan:thumleft:

Motosikleti
Güzel olur da aynı tarih herkese uymaz üstadım ::sm_smile izin alamayanı var, maddi durumları ayarlayamayanı var, uzak geleni var falan.. Bak ben bile diyorum, yıllık izni koparabilirsem gelicem kısmetse diye.. ::sm_smile Ama güzel olurdu tabi.. Fazer 8 festivali yapardık :cherry:

Aklımızda olsun bu mesele, arkadaşlar motorlarına bi alışsın ortak bir yerde daha sonra buluşalım güzel olur bencede.

Motosikleti
O zamana kadar alışmış olurlar bence ::sm_smile Hiçbirinin ilk motoru olduğunu sanmıyorum. Ama dediğimiz gibi, herkese uyacak şekilde rotasyon ve zaman belirlersek daha iyi olur.. :cat:

Ki hepsi sustu valla bugün :mrgreen:

yok ben henüz alamadım, ama bugün motoru kutu içinde de olsa gördüm :joker:
bir terslik olmazsa perşembe yada cuma kavuşuyoruz :queen:

Merhaba arkadaşlar bende az önce geldim eve sonunda motorumu aldım en çok hoşuma giden yönü alışmak 2 sn sürdü sanki 2 yıldır kullanıyomuşum gibi bindim geldim :)

Teşekkürler bekleyen arkadaşlar inşallah en kısa zamanda motorlarına kavuşur

Ayrıca selenin altında boş bir soket dikkatimi çekti ne olduğu hakkında bi fikri olan veya bilen var mı ben çanta için aydınlatma soketidir diye düşündüm

Motosikleti
Hayırlı olsun :mrgreen: Fotoları alalım please :mrgreen:

Artçı selesinin altnda duran boş soket, yazılıma bilgisayardan bağlanmak için bağlantı (aktarım) soketidir..

Zaman içerisinde kafanıza takılan soruları buradaki arkadaşlar da ellerinden geldiğince cevaplayacaktır ::sm_smile

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Bu arada Hazirandaki rotamız aşağı yukarı şu şekilde arkadaşlar ::sm_smile

LP2rj0.jpg

güzergahlarda ufak tefek oynamalar olur tabi. Şu anda buna benzer bi turlama düşünüyoruz. Didim ve Kuşadası motosiklet festivalleri birleştirilerek; ve ara zamanda da Datça'da bi otelde kalınarak geçirilecek bir Haziran gezisi.. 13-22 Haziran tarihleri arasında.. Katılabilecek herkesi bekleriz.

(Ben Sakarya'dan üç Fazer 8 ile katılıyorum kısmetse. İstanbul-Bursa taraflarından katılacak olan olursa, birlikte sürebiliriz hedefe :cat:)

Hayırlı olsun :mrgreen: Fotoları alalım please :mrgreen:

Artçı selesinin altnda duran boş soket, yazılıma bilgisayardan bağlanmak için bağlantı (aktarım) soketidir..

Zaman içerisinde kafanıza takılan soruları buradaki arkadaşlar da ellerinden geldiğince cevaplayacaktır ::sm_smile

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Bu arada Hazirandaki rotamız aşağı yukarı şu şekilde arkadaşlar ::sm_smile

http://i.hizliresim.com/LP2rj0.jpg

güzergahlarda ufak tefek oynamalar olur tabi. Şu anda buna benzer bi turlama düşünüyoruz. Didim ve Kuşadası motosiklet festivalleri birleştirilerek; ve ara zamanda da Datça'da bi otelde kalınarak geçirilecek bir Haziran gezisi.. 13-22 Haziran tarihleri arasında.. Katılabilecek herkesi bekleriz.

(Ben Sakarya'dan üç Fazer 8 ile katılıyorum kısmetse. İstanbul-Bursa taraflarından katılacak olan olursa, birlikte sürebiliriz hedefe :cat:)

Cihanım bizim evi işaretlememişsin paşam :)
izmirden geçirtmem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar