Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Amin hepimize Allah kaza bela vermesin inşallah.
Henüz yakıt testi yapmadım hafta sonu gezi yapmayı düşünüyoruz o zaman yaparım bilgi veririm.
FZ8, Fazer 8 ve R1 blokları aynı olduğu için bazı yıllarda VOLANT sorunu var deniliyor acaba bilgisi olan var mı ?

elimde bir adet kullanmadıgım fz8 için ara borusu ile birlikte hazırlanmış egsoz var. susturucusu mevcut. ben uzun yolculuklar yapan biri oldugumdan ses sevmiyorum. ses isteyen biri varsa uygun fiyata verebilirim.

Slm dostlar. Konfor sele yaptırdım süper oldu artçı çok memnun

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

Ön cam mad star

Son düzenleme:
orjinal ön cam arıyorsan bende var. uygun bir fiyata anlaşabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

yan çanta demiri arıyorum arkadaşlar. bilginize.

Fazer far ayarı

Hocam merhaba, kıslarım çok aşağı uzunlarım çok yukarı gösteriyor. 2014 de far ayarını yaptırdığınızı söylemişsiniz tam olarak nereden nasıl yapılıyor aydınlatabilir misiniz?

Herkse merhaba .. fazer 8 kat iptali ile birlikte akrapovic carbon egsoz takmayı düşünüyorum.. hem görüşleriniz hemde akrapovic egsoz satan arkadaş tanıyor musunuz :)

Egsoz buldum teşekkürler yinede 😃 fazer sahipleri yalan oldu sanırım forumda :)
Peki değerli fazer kullanıcıları abiler kardeşler önerileriniz varmı fazer da şuna dikkat et bunu yap iyi olur vs .. mesela motoru aldım 1000km volant dağıttı kronikmiş ama 4000 lik olduk öalesef bu aletin başka kroniği bilen lütfen söylesin :)

Merhabalar, yaklaşık 2 Ay önce 2013 Race Blue Fazer8 aldım. Abs yok. Fakat frenler gayet tatmin edici. Motor şuan 35 bine gelmek üzere. Y.tube'da izlediğim kadarıyla 40 bin km de yurtdışında genelde egzantrik ile ilgili bakımlar yapılıyor. Bilgisi olan var mıdır ? Ayrıca elinde orta sehpa olan arkadaşımız varsa talibim :) Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar