Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun engin gayet iyi yapmışsın hiç düşünme :) biz de hala bekliyoruz.
Hangi bayiden aldın

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hayırlı olsun Engin.:mrgreen:

Arkadaşlar, motorunu teslim alanlar rica etsek, daha teslim alırken motorlarının fotoğraflarını çekip buraya paylaşabilirler mi. Çok şey mi istiyoruz acaba :mrgreen: Ayrıca profilinde memleketleri görünmeyen arkadaşlar memleketleri de söylerlerse, nerede 8'cimiz var bilelim yahu ::sm_smile

Sagol efsane tesekkur ederim delta motor kiziltoprak

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Sagolun arkadaslar tesekkurler

Tüm Üyelere Selamlar.Eğer bir aksilik olmazsa Cuma günü yeni Fazer 8 ile aranıza katılıyorum.

Kısmetse yarın öğlen teslim alıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

https//imageshack.com/i/nfl1qvj

Motosikleti
Tüm Üyelere Selamlar.Eğer bir aksilik olmazsa Cuma günü yeni Fazer 8 ile aranıza katılıyorum.

Hoşgeldin, hayırlı olsun şimdiden. absli mi beyaz mı siyah mı. Aldığında fotoları da bekliyoruz.
Bu arada isim nedir. Kendinizden de bahsedin tanışalım gençler ::sm_smile

[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/843/l1qv.jpg[/URL]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

::sm_smile Şu fotoyu görünce aklıma doğumun son günleri geldi nedense :mrgreen: doğmaya hazır bebek gibi... Allah nazardan kazadan saklasın. ::sm_smile

bu gün bir bayii ye uğradım race blue abs li fazer 8 varmı elinizde dedim :) adam kaldırdı kafayı nakit mi dedi nakit dedim gülümsedi hayırlı olsun dedi sağol dedim :) meğersem bu makina da sıra varmış makine cuma gelmiş alacak olan arkadaş parayı bulamayınca bir sonra ki partiye kalmış ve telefon kapatılmadan ben girmişim içeriye o gazla ödedim parasını plakasız aldım getirdim garaja, perşembeye kadarda trafiği halledecekler iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim

senin ki de tam balına denk gelmiş :) adamlar aylardır bekliyor verem olacaklar neredeyse sıkıntıdan:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------

Hoşgeldin, hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/843/l1qv.jpg[/URL]

Hayırlı olsun, ilk izlenimlerini bekliyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Cihan ben demiştim yakında büyük bir aile olacağız diye:)

Motora bineceğiniz anları sabırsızlıkla çekeceğiniz den emin olabilirsiniz. Herkese Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Yolu Manisa üzerine düşenler de uğramazlar ise darılırım:)

Motosikleti
Motora bineceğiniz anları sabırsızlıkla çekeceğiniz den emin olabilirsiniz. Herkese Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Yolu Manisa üzerine düşenler de uğramazlar ise darılırım:)

Valla ben uğradığımdan bişey anlamadım, ayak üstü uğramış gibi oldum. Bi spil yapıp ondan sonra manisa kebabından yemek istiyorum.. :cherry:

İki gün sonra burayı unutmazlarsa iyidir ::sm_smile

Unutmazlar diye ümit ediyorum. Bazı şeyler paylaşıldıkça güzel oluyor, paylaşıldıkça doğru düşünceler artar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Senin uğrama hakkın kalmadı bir gün önce gelip misafirim olacaksın:cherry:

Motosikleti
Pazar günü biraz biraz açmaya başladım motoru. Şehirler arası yolda düzlüğü görünce biraz doldurayım dedim. Yıktım perdeyi eyledim viran, son viteste kesiciye girmiyomuş bu meret, onu öğrendim :queen:

Motosikleti
Daha tam açılmadı motor. 241'de sabitledi.. 1700km'deyim daha yav ::sm_smile

Motosikleti
Tekerlere istanbul'da balans yaptırayım, egsozu tam yerleştireyim. Biraz da zayıflayım :mrgreen: olur olur ::fool::

Valla ben uğradığımdan bişey anlamadım, ayak üstü uğramış gibi oldum. Bi spil yapıp ondan sonra manisa kebabından yemek istiyorum.. :cherry:

Sen manisaya gel Gülcemal'den manisa kebabı yeme olacak iş değil. Ama ben sana o gün teklif etmiştim. Balıkesir de yeni yediğini bir dahaki sefere yada dönüşte yiyelim demiştin :pr:

Motosikleti
Dönüşte de tek solukta Fethiye-Sakarya yapmıştım.. Kısmet bi dahakine işte. Kaldı şurda tam 2 ay.. ::sm_smile

hayırlı uğurlu olsun. bende aylardır bekleyenlerdenim :pr:... ay sonuna gelecek diyorlar. inşallah ay sonunu geçmez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar