Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

manavgattaki erdem ticarete motorlar gelmiş. bi arkadaş face de paylaşmış. hadi hayırlısı olsun... bizimkinden daha haber yok... ay sonu deniyor :pr:

manavgattaki erdem ticarete motorlar gelmiş. bi arkadaş face de paylaşmış. hadi hayırlısı olsun... bizimkinden daha haber yok... ay sonu deniyor :pr:

2 gün önce bi tır gelmiş ama küçük motorlar ve bi tane TENERE 660 inmişti. fotoğraflar bugünden mi acaba çünkü hala haber bekliyorum büyük motorlar için

Tamamdır gördüm , bizi hala aramadıklarına göre içlerinden fazer 8 çıkmamış :)

Son düzenleme:
Sağolun darısı bekleyenlerin başına tüm modeller gelmişti gittiğimde resim çektim ama cepten yükleyemiyorum :)

fz8 in abs li modelini satın alan varmı? bayii absli fz8 in seneye geleceğini söylüyor

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Sanırım arkadaşların birçoğu abs'li aldı. Ama FZ8 değil Fazer 8 aldılar. FZ hakkında şahsen haberim yok..

Motorunu gören arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun diyorum ::sm_smile

Fz8 in abs li modeli yok 2 tane abs siz gelmiş bu yıl abs li model gelmeyecekmiş bolca mt 07 ve mt 09 vardı hepsi satılmış x city hariç tüm modellerden 2 3 tane vardı kendi motorumu zor buldum fazer 8 abs 1 adet vardı abs siz hiç göremedim

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Beyaz abs'li Fazer 8 MAT mı parlak mı.. Hala üsteleyenler var MAT diye.. ::153::

Fazer 8 abs sadece race blue vardı fz8 de beyaz vardı o da parlak sedefli beyazdı

bu gün bir bayii ye uğradım race blue abs li fazer 8 varmı elinizde dedim :) adam kaldırdı kafayı nakit mi dedi nakit dedim gülümsedi hayırlı olsun dedi sağol dedim :) meğersem bu makina da sıra varmış makine cuma gelmiş alacak olan arkadaş parayı bulamayınca bir sonra ki partiye kalmış ve telefon kapatılmadan ben girmişim içeriye o gazla ödedim parasını plakasız aldım getirdim garaja, perşembeye kadarda trafiği halledecekler iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim

bu gün bir bayii ye uğradım race blue abs li fazer 8 varmı elinizde dedim :) adam kaldırdı kafayı nakit mi dedi nakit dedim gülümsedi hayırlı olsun dedi sağol dedim :) meğersem bu makina da sıra varmış makine cuma gelmiş alacak olan arkadaş parayı bulamayınca bir sonra ki partiye kalmış ve telefon kapatılmadan ben girmişim içeriye o gazla ödedim parasını plakasız aldım getirdim garaja, perşembeye kadarda trafiği halledecekler iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim

Hayırlı olsun :)ben hala bekliyorum başka bi bayiide raceblu varmış ama beyazda ısrarcıyım hala bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar