8 ciler merhaba
fazer600 ve fazer 1000 e kıyasla nasıl bir motor 800?bunları kullanmış olanlar kısaca yorum yapabilirlermi?
Fazer 800 bir çok yönden sürücüsünü tatmin edecek özelliğe sahip bir motor. Mükemmel sürücü konforu ve tork egrisi var. Benim görüşüm 800 piyasaya yeni nüfüz ediyor. Bu sene iyi bir satış rakamı yakalayacak diyorum.
Kısaca bahsetmek gerekirse estetik açıdan eğzos görüntüsü hariç hiç bir eksisi yok diyebilirim. Arka mafsal ve amortisör olayı mükemmel olmuş sürüş konforu arttırılmış. Viraj ve manevra kabiliyeti çok daha güvenli ve kullanışlı.(2013 modeller için) Frenlemesi zaten tartışılmaz. Şehir içi kullanımı çok rahat. Yakıtı ise 6 göre en fazla 1lt oynar. Gelelim makine performansına şanzuman farkı nedeni ile vites geçişleri çok güzel,kemikli değil. Makinenin torku yüksek olduğu için kısa mesafede 600 göre daha çabuk sürate biniyor. 1000'lik denemedim ama çok farklı olacağını zannetmiyorum. Sonuçta alt takım ve şase aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Arkadaş da aynı şekilde çok çabuk yedi lastiği. 3-4 ayda bi M5 yedi.. Şimdi ikimiz de beraber PiPo3 aldık. Bakalım ne kadar zamanda hangimiz önce yiycek lastiği ::153::
Rölantide stop etme mi, üstüme iyilik sağlık.. :silent: arkadaşta da yoshi var. hatta telde görüştürmüştüm sizi beyaa..
O zaman yazın benimki ile deneriz.Ben egzoz ve hava filtresi takılması nedeniyle orjinal ayarların karışımı değiştiği için gaza fazla dokunma ihtiyacı duyuyor olabilirsin diye düşünüyorum.
Son düzenleme: