bak bu adam daha sonrada racıng geçecek cihan demedi deme![]()
Koruma için bende tornada bi topuz ayarlamayı düşünüyorum birde arka sehpa pimleri bu arada bu gün bayi aradı motor geliyo parayı gönder diye![]()
İşin aslı şu şekilde arkadaşlar. Yamaha bu yıl sevkiyat şirketini değiştirdi. Ve yeni şirket gümrük girişlerinde sıkıntılar yaşıyor. O yüzden bu sıkıntıları aşmaya çalıştıklarından, motorların teslimatları da sekteye uğruyor..
FZ6daki zayıf alt devirlerin etkisinden-alışkanlığından henüz kurtulamamışsın sen hocam :mrgreen: Aman dikkat:cat:Konusu açılmışken aklıma geldi. Fazer 8'in bi handikapını farkettim. Lastik farketmiyor, çok kolay sarmaya başlıyor arkası.. Kalkışta gaza çok az yüklenmenizle patiye kalması bir oluyor. Hatta dün akşam eve dönerken ışıklarda kalkarken baya bi savruldum, düşüyordum valla :santa: gören de varyete yapıyo hava atıyo sanacak. Halbuki haberi yok, motor pati çekip imza atıyo :mrgreen: Bu battlax'ta da böyleydi. Pipo3'te de böyle. Öğrendiğim kadarıyla M5'te de bu şekilde..
Arkadaş da aynı şekilde çok çabuk yedi lastiği. 3-4 ayda bi M5 yedi.. Şimdi ikimiz de beraber PiPo3 aldık. Bakalım ne kadar zamanda hangimiz önce yiycek lastiği ::153::FZ6daki zayıf alt devirlerin etkisinden-alışkanlığından henüz kurtulamamışsın sen hocam :mrgreen: Aman dikkat:cat:
Arkadaşının fazer 800 orjinalmi. Onda bu durum nasıl. Rolantide stop etme oluyor mu?
Yamaha Türkiye ana bayii kimdir arkadaşlar delta motor mu ?
8 ciler merhaba
fazer600 ve fazer 1000 e kıyasla nasıl bir motor 800?bunları kullanmış olanlar kısaca yorum yapabilirlermi?