Bazısıda diyor ki ne yaptın 800gs'ten sonra çok rahatsız gelecek..İnanmıyorum aslında binmek isteyen adam racingle bile dünya turu yapıyor. Bu arada o kadar sabırsızım ki binip üstüne sabah akşam gezmek için![]()
Uzun yola çıkıyor musun hiç..
f800gs fıtı fıtı çalışmasına hayran olduğum bir motordur. BMW ailesine bir fazerFazer 800 görüntüsünden çok daha öte bir motordur. Bakalım gelsin rodajı bitirdikten sonra yorumlarını bekliyoruz.
Yoshimura R77 Carbon ::sm_smile
en son antalya-konya yaptık ridetalya grubuyla. 1-2 ay içerisinde bi marmaris planımız var tatil amaçlı. ardından Yunanistan turu düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
rodaj için en fazla 1 hafta diyorum daha fazla sürmez tahminimce![]()
İstanbulda oturuyorum fiyat ve yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?
Güzel mi? Memnun musun abi:cherry:
Tiger lar uygun fiyatlı ama sesi denemek lazım biraz apaçi işi gibi duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Bu r77 lerin çeşitleri var mı carbon vs gibi yoksa tek tip mi birde fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Yüksek ses her zaman iyi değil kesinlikle. akreplerin o yönü çok güzel mesela 6000devire kadar sakin çevirince çıldırıyortigerlar banada biraz apaçi işi gözüktü ama en azından fiyatı uygun orjinal egzozdan iyidir :thumleft:
Bu arada aklıma takılan bi konu var egzoz olayı ile ilgili ; rodaj bittikten hemen sonra taksam bi sıkıntı yaratmaz değil mi ?
Nedense bende orjinalin sesine soluğuna hastayım
doğrudur , zevkler ve renkler tartışılmaz![]()