Mhb arkadaşla, fazerimi arkadaşıma satmıştım, denge topuzunu düşürmüş (yada gidon topuzu) tek olarak satılmıyor sanırım elinde fazladan topuz olan varsa alalmak istiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mhb arkadaşla, fazerimi arkadaşıma satmıştım, denge topuzunu düşürmüş (yada gidon topuzu) tek olarak satılmıyor sanırım elinde fazladan topuz olan varsa alalmak istiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.Daha öncede yazdım fakat kimse öneride bulunmadı.Naked fz6 için ön cam bulamadım internette.Bulabileceğim bir yer varmıdır.Birde çanta problemim var.naked motorlarda arka çanta çok çirkin duruyor.Onun yerine soft yan çanta düşünüyorum ama şehir içinde çok problem yaratırmı ? Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim
ayrıca dikkatimi çekti gidon aşagıya mı inmiş amörtisör boru bağlantıları garip duruyor
Jant seritleri cok guzelmis, bu arada fotograftaki arka plan da epey iyi. Hal binasi midir o?
Teşekkürler, bu aldığım gün çektiğim fotoğrafı idi, pazar günü alt sakalı söküp headers'ı parlatmaya başladım ama çok zaman aldığı için hava karardı bu hafta sonu halledicem kısmetse, gidonun görüldüğü farklı bir fotoğraf ekledim, sizde çekebilirseniz aynı açıdan problem varsa normaline döndürmek isterim. Birde jant şeritlerini nasıl sökebilirim ön jantta denedim biraz ama yapışkan izleri kalıyorHayırlı olsun fazeriniz ancak biraz temizlige ihtiyacı var sanki, eksozları parlatıp alt sakalı kaportacıya verip yeniden boyatmalısın, ayrıca dikkatimi çekti gidon aşagıya mı inmiş amörtisör boru bağlantıları garip duruyor
Arka plan ticaret borsası depoları olması gerekJant seritleri cok guzelmis, bu arada fotograftaki arka plan da epey iyi. Hal binasi midir o?
Jant şeritlerini önce kalın kısmını parça parça sökebilirsin kalan yapışkanlı yerleri tiner ile silince çıkıyor daha önce.denedim bende.
Gidonda ne gibi değişiklik var.
Puig cam öneren arkadaşlara teşekkür ederim fakat bendeki naked model olduğu için uyumlu değil malesefBu arada hg streetline tekstil yan çanta taktım motora.Görüntü gayet güzel oldu.İşe gidip gelirken ufak tefek şeyler koymak için fazlasıyla yeterli.190km hızlara kadar çıktım en ufak bir kayma,oynama vs yapmadı.Ama ağır yük konulduğunda sarkma yapabilir.
Buda benim ufaklık yıkandık biraz da
Puig in çıplak versiyon için de camı olması lazım. En başından onu katetmiştim zatengivi nin camını kullanan fz6 sahibi arkadaşım var. Aldığında üzerindeymiş. 130a kadar rüzgara direnmek mümkün motorda, camsız halini bilmiyorum.
Depoyu değiştirdiniz mi, motorun rengi ruhsatta siyah olarak mı geçiyor gri olarak mı?