Kmsi biraz fiyatna gre fazla
55 bindeki bir fazer'a km ne göre fazla demek küfür gibi geliyor bana... insanlar 30 bini geçmemiş ama ucuz motor aramaya devam ettikçe kazıklanmaya mahkumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Hocam hayirdir ne sorunlari ckdi senin moyorunun ins pisman digilsindir motoru aldgndan uzdumu seni?

Sna allh kolaylik wermesini diliyorum hocam ama hef ikinci el motorda war bu dediklerin motorun guzel bh sorhnlarda ufak tefek aslnda zamanla yaparsin bu arada kolgugu falanda deyistirmissin otekini beyenmedinmi![]()
Fan aciyor 4 cizik oldugu gibi hararet hemen devreye giriyor ama 3 cizige cabuk cikiyor hareret okadar cok trafiktede dolasmiyorum yani gerci yol bos oldugunda belli suratte 2 cizikte duruyor hareret.Aynen yari yariya doldur hocam fan aciyormu motor
anladım eyvallah bilgi için yedek su deposu full yakın zaten onda bı sıkıntı yok ama radyatör suyunu ben yınede bi kontrol edicem.Semih39..
Anlattıklarına bakılırsa normal herşey arkadaşım..4 çubuk olunca fanlarımız devreye giriyor fazerlarımızda..3 e iniyior hemen..
Ayrıca biraz önün açılıpta yol almaya başladığında 2 ye iniyor hararet..
havalar ısındı artık..3 çizgiye çabuk çıkıyor makine..önemli olan 4 e çıktığında fan açıp, soğutması...yapıyorsa tedirgin olma..bir de sele altındaki yedek su deposunu kontrol altında tut..full e yakın dolu olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Fulle yakın dolu olsun derken..depo üzerindeki full yazısına kadar he..ağzına kadar değil..aman yanlış anlaşılmasın.. :queen: