bende işte fotolara bakarak biraz soğudum motordan ufak bi sürtme düşmeye benzemiyor yani 400km yol gıtcem alcam gelcem ondan biraz sıkıntı benim için vazgectim gibi yani.genel anlamda motora bakınca ne sıkıntısı neden yapar anlıyorum bi sıkıntı egzantrikti oda kolay anlasılcak bişeymiş yani. benim derdim almadan bi kendim bakmak biraz iyise motor sonra servise sokmak yani ondan bilgi almak istiyorum boşuna servise sokmanın bı anlamı yok sorunlu motoru.bide km olayı yanı 2005 -2006 model 30bin km üstü bakıyorum altı zaten kesın bişey oynama falan vardır. fabrisio arkadaşın motora baktım fiyat bana uygun değil o fiyatlara cıkamıyorum oyuzden daha düşük fiyatlı motorlara bakıyorum. topcase,puig cam koruma demirleri yurtdışında getirme imkanım var uygun fiyatlara o yuzden onlar dert etmıyorum önceliğim motor kısmı ve şaselerde sorun olmıcak motorlara bakıyorum km takıntımda çok yok çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
bide bu grubu çok uzun suredir takip ediyorum zaten az çok bilgiye sahip oldum sahibinden.comdada 1 aydır araştırmadayım ama anca alma noktasına geldım motoru o yuzden sizlere yazmak istedim konu hakkında.yakın cevrenizde dedim fiyatlara temiz motorlar varsa benimle iletişime geçebilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
bide bu grubu çok uzun suredir takip ediyorum zaten az çok bilgiye sahip oldum sahibinden.comdada 1 aydır araştırmadayım ama anca alma noktasına geldım motoru o yuzden sizlere yazmak istedim konu hakkında.yakın cevrenizde dedim fiyatlara temiz motorlar varsa benimle iletişime geçebilirler.