Yok. :mrgreen: Kafa grenajı yok. O kadar :mrgreen: Bi de, naked'da farklı renk seçenekleri de var.. O kadar :cherry:
teşekkürler çok rahatladım hayırlısı ile yaza kadar FaZeRlanıcam herkese dertsiz sürüşler
Yok. :mrgreen: Kafa grenajı yok. O kadar :mrgreen: Bi de, naked'da farklı renk seçenekleri de var.. O kadar :cherry:
Arkadaşlar iş dolayısıyla paraya sıkıştim yarın yani 17 ocak cuma gününe kadar Motorum 2006 model fz6 fazer 43 binde 9.500 liraya satiliktir. Kırmızı siyah şase dir. Lastikleri bitik muayenesi yok ve on takımda boslugu vardır bide son zamanlarda egzantrik zincirinden ses başladı. Ben aldığımda bu haldeydi ha yaptırdım ha yaptiricam derken piyasanin kötü olmasından iş konusunda sıkıştım. Muayene yaptirabilmem için on takım bide lastik almam gerekiodu. Istanbul Kartaldayim.on takım için 400 lira fiyat almıştım herşey dahil lastik alıp üstüne 400 lira verip teslim alıyorum motoru. Gün içerisinde buraya pek bakamam herhalde telefonumu yaziyim. 0544 869 48 52. Sahibindende vs ilanı yoktur. Aklıma gelen bunlar gerisi için telefon ederseniz bilgi veririm.
[/COLOR]İlanda uygun fiyata var ama resimlerde çok iyi durmuyor.
İlan No 150034259
Abi geçen sahibindende 2-3 tane sol dikiz aynası ilanı gördüm.
Bi oraya bak derim. İnternete telefondan girmesem linklerdim sana.
initial motorun sahibinde m, bahsediyorsununuz? evetse ne demişti tam olarak?
hayda.....Fazer Tutkunlarında'da konu açmıştı kardeşimiz fakat iki jantta kaynaklı kafadan kazalı çıktı motosiklet. Arkadaşta haberim yoktu satmaktan vazgeçtim dedi haberiniz olsun...
cihan bak bakalım epey ilan var ama çin mi orjinal mi?
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=fazer+yedek+par%C3%A7a+ayna
Anesmotor'dan givi yan çanta demirlerini sipariş ettim. Yarın öğlen elinizde olur dediler.En uygununu oradan bulabildim. Çantaları da Nazilliden anlaştık. Bu akşam otobüse veriyorlar yarın elimde olacak. Hafta sonu muhtemelen monte işlemleriyle uğraşır resimlerini de koyarım. Yorumlarınız için teşekkürler. Side case olayını yakıştırıyorum ben fazer'a. Bi de ardcı olarak hanımla beraber bir yerlere gidersek mutlaka bana lazım. Bu arada 1-2 sene sonra yurt dışı seyahati planlıyorum. Duyurulur. Yorumlar için sağolun.
Çantalar Kappa K40 bu arada...![]()
Birkaç kişiden daha duymuştum o olayı. Yıkattıktan sonra bir süre N ışığı yanık kalıyor diyorlardı ::sm_smile en büyük derdin bu olsun :mrgreen:
Yok beaa. Siyah şasi siyah Fazer fizik kurallarına aykırı :mrgreen: