Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok teşekkürler dostum. İlk önce çantadan gelecek cevabı bekliyorum. (Bu akşam belli olacak) . Orijinal givi takriben 350TL civarında. Yani 100 TL. verip orijinal mi almalı ne dersin? Bu konuyu da bir düşünmeliyim. Ancak kısa zamanda sana dönüş yaparım. Tekrar teşekkür ederim...:cat:

Rica ederim ne demek :) eğer ki arada 100tl varsa direk orj. al derim ben ama sana kalmış bir şey tabii ki :)

ben topcase e yaptırırken arada çok fark vardı ve buraya yaptırmıştım :)

Yok be cem bildiğin öğrenciyim ben :D mecburi değiştirdik 2 gündür vıyk vıyk kayıyordu lastikler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Arkadaşlar önemli bir sorum var kafam karıştı çok :D Fazer'ın lastik basıç rakamları kaçtır ? siz kaç basıyorsunuz lastiğe

Lastikçimin basınç değerleri ön 36 arka 46 öyle bastı ve motor felaket oldu netten de araştırdım biraz çoğunluk öyle gözüküyor. Kitapçıkta ne yazıyor ?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Fazer fabrikasyon değerleri 33-35 gösterir. Hatta motorun arka maşasında basılı teknik veriler etiketi vardır (Artık birçok Fazer'da sökülmüştür gerçi, benim motorda hala duruyor), o teknik veriler etiketinde de bu değerler yazar.

neyse artık ya :D karışık bir durum bir kaç gün böyle kullanayım ben bakalım nasıl olcak :D

Motosikleti
Hizmette sınır tanımıyoruz, uygulamalı olarak gösteriyoruz :mrgreen:

j29t.jpg

Motosikleti
Lastiğin sırtını çok çabuk yersin.. Heleki M5 almışsın, 1 ay sonra "niye bitti bu lastik hemencecik yav!" diye kafayı kaşırsın :cherry:

Motosikleti
Ne kaddan çok yönlü bir grubuz biz böyle :thumleft:

Motosikleti
Herkez ayrı koldan girişiyor yardımcı olmak bilgi sahıbısı yapmak için :p

Lastikçimin basınç değerleri ön 36 arka 46 öyle bastı ve motor felaket oldu netten de araştırdım biraz çoğunluk öyle gözüküyor. Kitapçıkta ne yazıyor ?

arka maşada 33-36 yazıyor olması lazım cihan...46 bence çok ve uv yazandan çok uzaklaşmamak lazım...

Motosikleti
Doğrudur, 35 veya 36 tam hatırlamıyorum. Hemen hor görme, yaşlı bi insanım, bazen unutkanlık bunaklık şizofreni gibi şeyler yaşayabiliyorum mazur gör. Hem seni mi kırcam 35 veya 36 :queen: Zaten ben de kimi zaman 35 basıyorum kimi zaman 36 :rendeer:

Herkese Günaydın.

Şu Side Case olayına takılmış durumdayım. Kullanan varsa cevaplayabilir mi? Aero dinamik yapıyı ne kadar etkiliyor? Çok ses yapar mı? Sürüşü olumsuz etkiler mi? Tavsiye eder misiniz?

Motosikleti
Herkese Günaydın.

Şu Side Case olayına takılmış durumdayım. Kullanan varsa cevaplayabilir mi? Aero dinamik yapıyı ne kadar etkiliyor? Çok ses yapar mı? Sürüşü olumsuz etkiler mi? Tavsiye eder misiniz?

Traktörcü musta, nam-ı diğer mkaptan bu soruyu yanıtlaman için seni buraya bekliyoruz.. (Onun dışında gelme zaten git traktör başlıklarında takıl. ::144::)

Herkese Günaydın.

Side case olayına taklıacak bir şey yok :) kullandığın zamanlarda özellikle 100 km ve üzeri süratlerde motoru tutan birşey var gibi hissediyorsun.
Çıkarınca farkı anlıyorsun. ama denge konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben givi v35 monokey kullanıyordum orjinal demirleriyle birlikte.
Bence yan çantalarda orjinal demiri tercih et. Givi bunları yaparken bence en az rüzgar yiyecek şekilde dizayn etmiştir.
Rüzgar sesinden ben hiç rahatsız olmadım. ama uzun yolculuklarda kesinlikle tavsiye ederim. Bana göre tek dez avantajı şehiriçi trafikte normal bir araç gibi hareket ediyorsun boyuttan dolayı aralardan geçemezsin

Motosikleti
tek dez avantajı şehiriçi trafikte normal bir araç gibi hareket ediyorsun boyuttan dolayı aralardan geçemezsin

Aman benden uzak olsun :mrgreen: arabaların arasından salına salına gidemedikten sonra yemişim giviyi de kappayı da :p

Bu arada Thank you for explanation canım benim ::piloot::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar