Bende 15 gun once yaga ve yaga filtresini degistirdim motul 10_40 5100 kullandim KN yaga filtresi siparis vermistim , siparis verdigim siteden birgun sonra aradilar ellerinde Kn filtre kalmamis bende beklememek icin ellerindeki sunwa marka filtreden gondermelerini i stemistim. Elimde filtre aparati olmadigi icin takarken biraz ugrastirdi , belimdeki 10 yillik kemerimden oldum filtreyi sikmaya calisirken

.
Aslinda motoru kis uykusuna yatirmistim, depo ,aku camurluk koruma demiri sokulmustu pazargunu de eksoz borularini sokup temizlicektim havaninda gunesli olmasi , milletin motorlarla gezmesi bana iskence olmaya baslamisti motoru koruma demiri haric toparladim ve hasreti sona erdirdim , yagin degismsi fites degisimini cok farkettirdi fazla sert degildi ama suan yaga gibi kayiyor derlerya aynen oyle olmus .
Koruma demirini takamadim Karamulsel de demir Ustasi İrfan abi var fazer koruma demiri kalibini hazirlicak koruma demiri uretimi icin ona gonderdim , Ayni zamanda farkli motorlar icin koruma demiri orta sehpa arka , yan canta demir uretimi yapiyor fiyatlarida uygun İhtiyaci olan arkadaslar varsa irtibata gecebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Cihan54 usta yapmis oldugun takozda saseye sabitlemede kullanmis oldugun mili ozel olarak mi yaptin yoksa hazir mi almistin . Hazir aldiysan ismi cinsi hakkinda bilgi vebilirmisin . Sirf butarz bisey icn Bursaya gidicem galiba oturdugum ilcede buna yakin ne civata nede mil bulabildim.