Suanmotor salonda duruyor en fazla 3 ay sonra cikartirim diye dusunuyorum.
Pis ten cikmis lastik konusunu benim kafa basmiyor , nasil oluyor bu is . Pisste kulanilmis adi ustunde bu lastigin isi bitmis olmuyormu . Elestiri amacli soylemiyorum kimse yanlis anlamasin . Bilgi edinmek icin soruyorum .
Konuyla alakasi yok ama bilgilerinizden faydalanmak icin soruyorum . Su motoru kis uykusuna yatirinca bazi paylasimlarda.benzin deposunu bosalt icine wd 40 spreyden sikilmasi tavsiye edilmis , wd 40 tan deponun icine sikilinca. Her noktaya nasil ulastiricaz pas tutmamasi icin , bi kutu spreyi icine bosaltip calkalamak mi gerekiyor yoksa baska bi yontemi var mi.
two bro egszunu satan arkadaş hala satıyor mu?
egsoz iyi fiyattan gitmiş bir tanıdıgım daha 2nci el two broyu 1.500den aldı demeki 1000 liraya denk getirmek hayal..
Soguk moguk geziyorum fazerla bu akşam yine izmir mt ile toplandık yarın gezi var bakalım kazasız belasız fotolarla geri döneriz![]()
Arkadaslar ben Serhat Ankaradan. Araniza davetsiz misafir gibi girdim kusura bakmayin. yaklasik 2_3 haftadir forumu takip ediyorum. Ancak dun uye oldum. Bir maruzatim var yardimci olursaniz cok sevinirim. Yaklasik 1,5 sezondur CBR 250 R kullaniyorum. 12000 civarinda km yaptim 4_5 kere 800km.lik seyahatlere ciktim. Onumuzdeki sezon motorumu satip ve hayallerimi susleyen fz6 ya gecmeyi dusunuyordum ki sahibinden com'da bir FZ6'ya vuruldum. Mail attim ve sahibiyle anlastik onumuzdeki hafta takas ederek ve uzerine nakit 6000 ekleyerek alacagim insallah. Sorunum su... cok mu acele ediyorum, memurum birikmisim yok kredi cekecegim, bir katakulli basima gelirse beni hirpalar. Motor yalovada. Hic kimseyi tanimam bilmem. Gidince ne yapmami onerirsiniz. Bir yandan icim icime sigmiyor (alasim var). Heyecanimi maruz gorurseniz sevinirim, cok heyecanliyim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Biraz uzun oldu, sikmadim umarim...
Cihan54 gidis ve donus hava durumu kurtarirsa otoban olur. Hava iyi olmaz ise bursa uzerinden olur.
CEL1KYELEK gecmis olsun. Eger gelirim dersen imkan olursa haftaya erteletirim. Malum cekiniyorum biraz. Bu arada memleketim Orhangazi. Çakırlı Köyü.
Erro makine 2007 model ve19000 de. Degmez mi dersin. Touring cam ve motor koruma demiri var.
Dönüşte geceye kalmaman adına seni misafir edebilirim istersen. Hem motoruna bakmış oluruz, elimden geldiğince soruların olursa cevaplamaya çalışırım. Erro da Ankara'lı, onu da misafir etmişliğim var :mrgreen: Ankaranın başımızın üzerinde yeri var :mrgreen:
İzmirin yokmu yaniDönüşte geceye kalmaman adına seni misafir edebilirim istersen. Hem motoruna bakmış oluruz, elimden geldiğince soruların olursa cevaplamaya çalışırım. Erro da Ankara'lı, onu da misafir etmişliğim var :mrgreen: Ankaranın başımızın üzerinde yeri var :mrgreen: