Evet yeni aldim

bizimkiler basimin etini yio kis gunu napacaksin motoru diye

bilerek ilan actim pahali yazdim. Bizimkiler sadece ilani gorsun diye. Haaa alicisida cikarsa bu fiyattan hic durmaz satarim
arkadaşlar senin nazarında yüksek fiyat çekenlere sitemde bulunmuşlar ama sen de amacını zaten söylemişsin...ha talip çıkarsa hiç durma tabi..iyi bi ticaret olur
fazer için rakam yukarlara çıktıkça alternatifleri çoğalıyo...örneğin yanlış hatılamıyosam engin 2010 model düşük km horneti 15 e aldı...şimdi fazer almayı düşünen bi adam 13-14 bütçe ayırdıysa bu fiyatı gördükteten sonra hornet daha cazip gelir..daha yeni daha düşük km...
piyasa bi şekilde kendini dengeler...millet ilan koyarken zaten diğer ilanlara nakıp kıyaslıyo...gerçek satıcı ona göre fiyat belirliyo...satma amacı olmayan binmeyecek olan adam da olta atıyo işte yüksek fiyata..gelen olursa ne ala...denk gelen bazı şanslı satıcılar ve bazı bahtsız alıcılar olabiliyo

kısmet meselesi...
satıcı adam zaten satılacak fiyata ilan veriyo..hele acelesi varsa...acelesi olmayan da çıkan olur mu diye bekliyor işte...
burda sakıncalı olan nokta diğer fiyatların yanında düşük fiyatlı kalan motor, işi bilmeyen alıcılar tarafından acaba motorda bi kusur mu var imajı oluşuyo ki bu kötü bişey işte...
hasılı her marka modelden zibil gibi motor var, ilanlarda da sirkülasyon var..herkes aradığı motoru biraz sabırla bulabilir