FZ6 bakmak için İzmir'e gelsem, motora birlikte bakabileceğimiz bir arkadaş var mıdır acaba?
Aklıma yatan, gönlüme düşen motoru almak için İstanbul'dan kalkıp İzmir'e gideceğim ama FZ6 maalesef yabancısı olduğum bir motor.
Sesini dinlesem çok bir çıkartım yapamam mesela.
Yardımcı olabilecek bir forumdaş çıksa ne iyi olurdu, beraber bakardık motora. Ordan da bi yemek ısmarlardım :mrgreen:
neredesiniz fazer gençliği
Topic ölmüş yahu
erhan motordan haber varmı? egzantrik olayını hallettin mi?
Tanıdık usta var olmaz mı
Sen yeter ki gel İzmir'e. Her türlü yardımcı olunur![]()
FZ6 bakmak için İzmir'e gelsem, motora birlikte bakabileceğimiz bir arkadaş var mıdır acaba?
Aklıma yatan, gönlüme düşen motoru almak için İstanbul'dan kalkıp İzmir'e gideceğim ama FZ6 maalesef yabancısı olduğum bir motor.
Sesini dinlesem çok bir çıkartım yapamam mesela.
Yardımcı olabilecek bir forumdaş çıksa ne iyi olurdu, beraber bakardık motora. Ordan da bi yemek ısmarlardım :mrgreen:
merhaba kardeşim
öncelikle bakmak istediğin motorun ilanı var ise burada veya özelden atabilirsin ilk olarak o şekilde yardımcı olabiliriz
eğer motor bilindik veya temiz ise bence öyle kalk gel hem boşa gelmemiş olursun hem paran cebinde kalır
onun haricinde benim herzaman bakım yaptırdığım ustam var ona da gösterebiliriz
philips xtreme vision mu, night breaker mı? (xenon bir seçenek değildir)
Derken aklımda bi soru işareti oluştutamam, aydınlatma konusunda kalitetliler. Peki Motorda nasıl görünüyorlar. Yani karşıdan baktığında parlaklığı, rengi nasıl görünüyor?
merhaba kardeşim
öncelikle bakmak istediğin motorun ilanı var ise burada veya özelden atabilirsin ilk olarak o şekilde yardımcı olabiliriz
eğer motor bilindik veya temiz ise bence öyle kalk gel hem boşa gelmemiş olursun hem paran cebinde kalır
onun haricinde benim herzaman bakım yaptırdığım ustam var ona da gösterebiliriz
Bizim oğlanlara böyle bi aksesuar da varmış. :mrgreen: Kullanan gören duyan var mıSprey Guard Alu diye geçiyo. Merak ettim bak, iyisi mi çok üzerine düşmiyim ben bunun, yan grenajlarla birlikte bunu da almaya kalkarız sonra nemelazım :mrgreen:
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/5VXW07530000_HR.jpg
Bizim oğlanlara böyle bi aksesuar da varmış. :mrgreen: Kullanan gören duyan var mıSprey Guard Alu diye geçiyo. Merak ettim bak, iyisi mi çok üzerine düşmiyim ben bunun, yan grenajlarla birlikte bunu da almaya kalkarız sonra nemelazım :mrgreen:
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/5VXW07530000_HR.jpg
Cihan abi sinyal stop vs vs derken orjinal ilemi degiştirceksin yoksa farklılıgamı gidiceksin. _?