Cihan abi ve kaptan diyim yaşları bilmiyorum ama kesin bnden büyüksünüzdür

gerçekten sizin gibi ilgili motoru motorcuyu seven kişileri gördükçe bu işden daha çok zevk alıyorum ben hiç hayatımda 600cc motor kullanmadım ama bu hiç görmediğim yada biri vermediği için değil etrafımda r6 cbr600rr bmw f800 gs 1200 vs vs bi çok motor vardı tanıdıklarda fakat motorcular genelde başkalarına ne verir nede binelim die isterler çünkü benim motorum bi düşse orjinaliyle değiştirse bile parçaları benim içime sinmez satarım onlar içinde öyle ha adama allah korusun düşer fln bişi olursa 0 ını alacak paran varsa amenna al götür benim kafa yapım öyle

fazer abs li modellerini düşünüyorum alırsam fazerda şöyle oluştu kafamda bende race tarzı var ve 150 km yol gidince kolum belim ağrıyo ama tipini çok seviyorum sport olduğu için hani maximum böyle 1000 km lik mesafelerde kullanıcaksın sonra baktım GSR 600 e oda güzel fakat üretimi olmadığı için parça sıkıntısı varmıs birde kawa bakma kullanıcısın üzer dedi herkes yamaha honda arasında kaldım fazerler bir geçiyor yanımdan o ne egsoz maşallah race lerdeki gibi içim titriyor o 4 silindir sese yamaha kaliteli dir zaten belli markaların arasında herkez birşey söylüyor o yüzden böyle siz kullanıcılara sormak daha iyi fakat kullana kimsede benim yoğurdum ekşi demezki siz üzerinize alınmayın hani bu böyledir herkezin motoru kendine güzeldir fakat hani benim beklentilerim genelde 120 130 giderim böyle uzun yolda az yasksın die 4000 devire fin ozaman düzerim ve en önemli aradığım tıkırtı cıtırıtı yapmaması motorun bazısı vardır ayna titrer ne bilim cam tıkırar bişiler kıl adamım ben

birde bastınmıda söyle alıp götürecek yarış değil amacım ama hani mesela 7 8 araba dizilmişmi bi kamyonun arkadasında şöyle die bilmieliymki bi çıksam rampa yukarı şu 8 ini birden yerim bunlar daha aynaya bakana kadar demeliyim hani rampa yukarı bastınmık motor bayılmicak o hava atan auidi a4 ler ford focuslara aynada bakıcaksın

titreşim olayı nasıl fazerlerda zaten 4 silindirde olmaz pek ama bazı motorlarda biraz mevcut