Dün itibari ile bende 2006 fazer ile aranıza katılmış bulununuyorumilk yorumum da gelmiş olsun ; müthiş dengeli ,kullanımı kolay ,titreşimsiz ve fena uzuyor.Bana 2. el egzozt lazım arkadaşlar.Akrapoviç vs.vs. Satmayı düşünün olursa 532-405-80-94 ten ulaşabilir.Şimdi oktay motora bakıma gidiyorum.Resimleri yakında ekleyeceğim.
Hayırlı olsun bakalım. Dün aileye iki kişi geldi desene. Özgürakman arkadaşımız da 2005 Fazer aldı..
Birkaç mesaj üstte söylemiştim, sahibindende 600tl'ye akrep egsoz satılık. Bir göz at derim..
Her iki arkadaştan da adettendir, foto bekliyoruz ::sm_smile
Dün itibari ile bende 2006 fazer ile aranıza katılmış bulununuyorumilk yorumum da gelmiş olsun ; müthiş dengeli ,kullanımı kolay ,titreşimsiz ve fena uzuyor.Bana 2. el egzozt lazım arkadaşlar.Akrapoviç vs.vs. Satmayı düşünün olursa 532-405-80-94 ten ulaşabilir.Şimdi oktay motora bakıma gidiyorum.Resimleri yakında ekleyeceğim.
devil çift tüp bulabilirsen kesinlikle al.
fazer kullanan bir arkdaşımda var. ne akrepte ne de two brother da var öyle ses.
yabancı forumlarda fazerde en güzel gür ve temiz sesi devil egzoz veriyor deniyor.
Egzozların videosunu bi çekememiştim sonunda denk geldi. Yalnız ses pek benzememiş.
Dün motorun bütün bakımlarını yaptırdım, Bugün de lastik değişimi ve ilk uzun mesafe testini yaptım.Bir iki foto da benden.
Artı ile kullanımı çok rahat bir motor,200 km/sn yi gördüm daha fazla zorlamadım lastiklerin mumları üzerindeydi.Tek eksik egsoz![]()
Arkadaslar fazer in orjinal eksozuyla oynayarak sesi biraz daha gurlestiriyorlarmis bun deniyen varmi yada gerceklik payi varmi yapan varsa bilgi paylasimi yapabilirmi