er6 daha mı seri hızlanıyo kalkışta :silent:
valla ya öyle ya da ben berbat bi sürücüyüm
o fiyatlara bu fazerları almak yerine daha mantıklı alternatifler var. Arkadaşların bahsettiklerine ek olarak eski kasa cbf1000 ya da vfr lere de bakılabilir.2 bin lira daha olsa direk 8 alirdim ama suanda 8 alirsam notere para veremem![]()
eski bir fazer sürücüsü olarak şunu diyebilirim,
daha önce yaptıgımız gezilerde toplu sürüşlerimizde kawa er6 ile de birlikte sürdük
bir ve ikinci viteste oldukça torkludur ve fazerden kopma olmaz,fakat sonrasında fazer uzar uzar gider son süratlerde ise +40km/h fazerin artısı olacaktır.bilginize
Konuya bir açıklık getireyim. 2012 Diversion kullandım. Çok samimi bir arkadaşıma aldım sömestrde hatta benim üzerime motor. Kendisi de eski fazer
kullanıcısı. Motor her devirde aynı. Gazı açtığın anda atılıyor hemen. Ama bu fazerden atak olduğu anlamına gelmiyor. Eğer limitlerinde kullanırsan
Fazer'i racinglere bile belli hızlara kadar rakipsin. Diversion özellikle şehir içindeki kullanım rahatlığı yumuşak debriyajıgöz alıcı beyazlığıyla beğenimi
kazanan bir motor oldu.
Er6 serisine gelince kullanmadım ama bir dönem uzun bir araştırma yaptım. Özellikle youtube videolarında görüleceği üzre çift silindir olması dolayısıyla
ve alt devirlerdeki yüksek torkla gerçekten çok atak. Ama unutmamak gerekir ki sizi kuvvetli bir şekilde ivmelendiren yine bg gücüdür ve Fazer bu konuda
2 adım önde. Umarım çok uzun olmamıştır:mrgreen:
Ooo Erhanım R6'larla kalkmalar falan :mrgreen:
bakıyoruz Cihan'ım...Fazer 8 derim boşver S2'yi.. Motorcu dediğin yükselir yerinde saymaz![]()