Kusura bakmayın ön yargılıyımdır biraz, birde düz mantık devreye girdi ''8 yasında motor 23 bin?'' deyince işte hata ettik.Sana İnşallah Allah yardım eder abi, inşallah satılır fazerde kafan rahatlar biraz. Benim babamda kurye, meslektaşsınız zaten.Doğru diyorsun 8 liraysa 6 vereyim diyen çok ama yapacak birşey yok. Emekli olmasını bekliyoruz babamın inşallah olduğunda kredi çekip alacağız fazer.Son bir işlem kaldı parayı cebimize koyduğumuz zaman senide aramayı ihmal etmeyiz satılmış olmaz ise(İnşallah o zamana kadar satılırda rahatlarsın.)Şimdiden kimseyi aramıyoruz ki hani bi aksilik olur Allah korusun ondan sonra abi böyle böyle iptal felan demeyelim diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Tanıyorum derken kastım, Motordelisi kulubunde bir konu açılmıstı 2006 bordo R1 le ilgili bilgi verirken siz s1000RR a degismem demistiniz oradan takip ediyordum(Fazeri olan herkesi takip ederim zaten). Ön yargı oldu biraz ku sura bakma abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Tanıyorum derken kastım, Motordelisi kulubunde bir konu açılmıstı 2006 bordo R1 le ilgili bilgi verirken siz s1000RR a degismem demistiniz oradan takip ediyordum(Fazeri olan herkesi takip ederim zaten). Ön yargı oldu biraz ku sura bakma abi.