Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
bu egzoz u yandan çıkartmalarında ki amaç nedir bazen görüyorum da bir anlam veremedim merakımı giderin nolur ya görüntüyü çok bozmuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sezon-sonu-fiyat-dustu-112112402/detay

ıyyyğğğ ::miiz1:: katletmiş caanım fazer'ı.. İçim acıdı görüntüyü görünce..

aklım fazer ciler olarak sapancada yapacağımız kahvaltıya takıldı... havalar düzelse bea....

Vallahi yaa ben de muhabbet açıldı açılalı kafamda kuruyorum, ne zamanlara denk getirsek, herkese hangi zaman aralığı uyar falan diye :mrgreen:

bence şubat ayı bi girsin o zaman buluşma için tarih belirleyelim. havanın güzel olduğu bir pazar bulduk mu gazlarız

arkadaşlar müsadeniz olursa bende size katılmak isterim... her ne kadar kısmetimizde fazer olmasada :) benide alırsınız herhalde aranıza .. SAYGILAR..

Motosikleti
Adını koysak mı yoksa bir süre daha mı beklesek havaları garantiye almak için..?

yanlız arkadaşlar ben gaziosmanpaşadan katılıcam size.. bu taraflarda ikamet edeniniz warmı acaba?

benm er 6 bi depoyla gider gelirmi acaba ? bak şimdi merak ettim. bu arada arkadaşlar sabahmı yola çıkarız ?

Motosikleti
Şubatın ilk güneşli pazarı diyelim mi.. Yani teoride şubatın ilk pazarı oluyor. zaten 4-5 gün kala havanın nasıl olacağı takriben belli olacaktır. bozuk veya muallakta olursa bir sonraki pazara transer ederiz. uyar mı.. yani şu an görünürde 3 şubat veya 10 şubat gibi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar