bi kaç gün geçmesine rağmen...bu saatte ne sapancası .. sen tuzla yap gel...
Koray noldu inozima işi hayırdır?arkadaşlar motorlarınızın tekeri düz bassın.. .temiz bulursam bende alacağım... sizinde kulağınız delik olsun..
naked tercihimdir..
Fazer ilanlarına bakıyorum benim bölgede olanların çoğu hurda arti fiyatlar da uçuk , kafama yatanlar da bana uzak yerlerde yaz günü olsa sorun deilde kışın zor olur gidip gelmesi![]()
benimkide kaç günden beri çalışmıyor.. yarin antifiriz varmı yokmu onu kontrol edeceğim...fazer soğuk havayı sevmiyor sanırım. az önce 5 gündür çalışmayan motoru 3. marşta çalıştırdım oda hafif gaz vererek normalde tek marş gaz vermeden çalışırdı
benimkide kaç günden beri çalışmıyor.. yarin antifiriz varmı yokmu onu kontrol edeceğim...
gerçi aklıma takılan bir soru var.. soğutma sıvısını komple boşaltıp yenilesek yenilen sıvıyı koyduktan sonra havasını almaya gerek varmı..
http://www.marksmotorcycleexhaust.com/105-316-thickbox/daytona-675-exhaust-headers.jpg
Sevgili fazer kullanıcıları değişik bi sorum olacak. Resimde gördüğünüz parca yani headers, 10 fazer ilanının 9 unda pastan .ok götürüyo :queen: .
Şimdi bu bize bi mesaj verirmi ? Atıyorum ilan bilgisinde motor 30 bin kmde yazıyosa, o km yi yalanlarmı ? Yada tertemiz ise düşük kmyi doğrularmı ? + Paslanmış headers'ı temizleme işlemi basitmidir ? Misal bizim hyosungda siyah ve boya tutabilen bi malzemeden yapılmış, pas sorunu ufak boya rutuşlarıyla amatör uğraşlarla bile cok cabuk giderilebiliyo...