benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz
11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
12 yi koy cebine ... Bekle...benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
Düşünürsen benim kendi fazer ım ama mavide değil. Gri benimki temiz gerekli açıklama ilanımda yazıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-106274263/detay/
İstersen 555 nolu telden bana ulaşabilirsin...
ilanınıza baktım fakat ankarada olmanız beni biraz düşündürüyor. bu arara motoru alırken serwise güwendiğinz kişilere gösterdinizmi .. gecmişini biliyormusunuz motorun
herkese iyi geceler...
biz motorun yüzünü unuttuk neredeyse...
üstünde brandası 1 haftadır yatıyor, vakit olsa da baksak hele...
bazılarına da laf söyleyebiliriz de şimdi kendini bir şeylerden sanacak filan...neme lazım!
Valla dostum motor temizse bence sivasa kadar yolu var düşünme git derim.Ama 11000 tl ye 2006 temiz fazer bulman samanlıkta iğne aramak bilgin olsun.Temiz fazer 12500 den aşağı bulamazsın sahibinin çok acil paraya ihtiyacı olmadığı sürece. Sana küçük bir hatırlatma 2-3 aya kadar aldın aldın yoksa sezon başlıyor bu fiyatlara bir daha hiç bulamayacaksın. beğenmediğin motorlara bile 13 ten aşağıya istemeyecekler.Ya da er6-n bakmaya devam edeceksinilanınıza baktım fakat ankarada olmanız beni biraz düşündürüyor. bu arara motoru alırken serwise güwendiğinz kişilere gösterdinizmi .. gecmişini biliyormusunuz motorun
Arkadaslar bende er6n motorumu sattim ve simdi eski den beri aşık oldugum fazer a kavusmak istiyorum niyeti kötü bozdum 12 bin butcem var temiz bitane arastiriyorum acele etmiyorum hayirlisi diyorum![]()
Arkadaslar bende er6n motorumu sattim ve simdi eski den beri aşık oldugum fazer a kavusmak istiyorum niyeti kötü bozdum 12 bin butcem var temiz bitane arastiriyorum acele etmiyorum hayirlisi diyorum![]()
fazer in selesine kıçını koydunmu vay haline... senin derdini o dakikadan sonra fazer çözer... er yada geç...
4 silindirin tadı her daim başkadır....
hocam sen de sattın cillop gibi motoru valla...takip ediyodum...fazer kullandın mı daha önce...er6 dan neden vazgeçtin...benim fazer alternatifim er6n
Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
Evet motorum cok guzeldi, rahat kullanimi vardi ekonomik iyi bi makineydi, satma sebebim o an nakite sıkışmamdi baska bi sebebi yok şuan rahatim cok şükür, birde er6n benim tarzim deilmis onu anladim. Eger er6 alirsan 2009 ustu al ve surekli bineceksen al, alip satmayi dusunursen ikinci eli zayif bi motor. Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
Allahin izniyle insallah az kaldi heycanim her daim artiyor hurda bi motor alip hayal kirikligi yasamamak icin acele etmiyorum ama her an bende araniza katila bilirim.
---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
Evet motorum cok guzeldi, rahat kullanimi vardi ekonomik iyi bi makineydi, satma sebebim o an nakite sıkışmamdi baska bi sebebi yok şuan rahatim cok şükür, birde er6n benim tarzim deilmis onu anladim. Eger er6 alirsan 2009 ustu al ve surekli bineceksen al, alip satmayi dusunursen ikinci eli zayif bi motor. Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
ramazan abi haklı bir kez seleye oturdun mu işler değişiyor.Çok farklı türlerde motorlar kullandım ama fazer ın tadı bir ayrıymış.fazer in selesine kıçını koydunmu vay haline... senin derdini o dakikadan sonra fazer çözer... er yada geç...
4 silindirin tadı her daim başkadır....